next event
search
Ryan Bader vs. Vadim Nemkov op Bellator 244Bron foto: Bellator MMA

Ryan Bader vs. Vadim Nemkov op Bellator 244

Jul 30, 2020 Bellator Lichtzwaar - en Zwaargewichtkampioen Ryan Bader verdedigt in augustus zijn 205-titel tegen Vadim Nemkov.
Bellator Lichtzwaar - en Zwaargewichtkampioen Ryan 'Darth' Bader verdededigt zijn Lichtzwaargewichtitel tegen Vadim Nemkov. De partij stond oorspronkelijk gepland voor 9 mei, maar wegens de coronauitbraak werd dit uitgesteld. Bader zal voor het eerst sinds 2017 zijn 205-titel verdedigen.

Bellator 244
Het evenement zal op 21 augustus plaatsvinden in de Bellator Fightsphere in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. Het nieuws werd als eerst gemeld door Sports.ru. Naast de 205-titelstrijd is er nog niks bekend rondom het evenement.

Bader vs. Nemkov
Darth is nog ongeslagen sinds hij overkwam van de UFC. Bader won de Bellator Lichtzwaargewichttitel in zijn debuutpartij tegen Phil Davis. Vervolgens verdedigde hij zijn titel tegen Linton Vassel. Hierna zette hij zijn 205-carrière even op pauze om deel te nemen aan de Bellator Heavyweight World Grand Prix. Hij won het toernooi en kroonde zich tot Bellator Zwaargewichtkampioen door achtereenvolgens Muhammed Lawal, Matt Mitrione en Fedor Emelianenko te verslaan. Zijn eerste 265-titelverdediging eindigde in een no-contest wegens een eye-poke.

Nemkov verzamelt voormalig Bellator-kampioenen op zijn MMA-record. De Rus is nog ongeslagen in zijn Bellator-carrière en versloeg al voormalig kampioenen Liam McGeary, Phil Davis en Rafael Carvalho.
REACTIES