next event
search
'Dominick Reyes vs. Jan Blachowicz op UFC 253'Bron foto:

'Dominick Reyes vs. Jan Blachowicz op UFC 253'

Aug 18, 2020 Nu de UFC 205-titel vacant is lijkt de kans groot dat Dominick Reyes en Jan Blachowicz zullen strijden om de titel.
Voormalig titeluitdager Dominick 'The Davestator' Reyes ontmoet volgens de laatste geruchten Jan 'Prince of Cieszyn' Blachowicz op UFC 253. Het nieuws werd kort voor Jon Jones' bekendmaking dat hij afstand doet van zijn titel bekendgemaakt. Het ligt in de lijn der verwachting dat de twee zullen strijden om de vacante UFC Lichtzwaargewichttitel.

UFC 253
Het pay-per-view evenement staat gepland voor 26 september en zal waarschijnlijk plaatsvinden op UFC Fight Island, in Abu Dhabi. Het Main Event wordt verzorgt door UFC Middengewichtkampioen Israel 'The Last Stylebender' Adesanya vs. Paulo 'Borrachinha' Costa. 

Vacant
Gister liet de inmiddels voormalig UFC Lichtzwaargewichtkampioen Jon 'Bones' Jones weten dat hij afstand doet van zijn titel. Bones kwam er financieel niet uit met de organisatie en deed een stap terug. Kort daarop liet Jones alweer weten een goed gesprek te hebben gehad met de UFC en dat hij zich opmaakt voor zijn zwaargewichtdebuut. Hierdoor lijkt de kans groot dat Reyes, die volgens sommigen als winnaar werd gezien in zijn titelgevecht met Jones, en Blachowicz zullen strijden om de 205-troon.REACTIES