next event
search
GLORY lanceert met GLORY Rivals nieuwe reeks evenementenBron foto:

GLORY lanceert met GLORY Rivals nieuwe reeks evenementen

Mar 14, 2022 GLORY Rivals: een nieuwe reeks evenementen die in 2022 van start gaat. GLORY Rivals is een wereldwijd initiatief om 's werelds beste kickboksers zichtbaarheid te geven in nieuwe markten en daarnaast nieuwe matchups te creëren in samenwerking met andere toonaangevende vechtsportorganisaties.

"Het is tijd om de beste vechters ter wereld tegen elkaar te laten vechten, ongeacht voor welke organisatie zij uitkomen", zegt Executive Vice Chairman van GLORY Scott Rudmann. “Bij GLORY zijn we ervan overtuigd dat we de beste talenten in huis hebben en we zijn bereid om het te bewijzen. Daarom verwelkomen we elke MMA-, boks- of kickboksorganisatie die gelooft dat hun vechters het tegen onze GLORY-vechters kunnen opnemen. Het is tijd voor een verandering in de vechtsportwereld en we kijken er naar uit om hierin het voortouw te nemen.”

Met GLORY Rivals kunnen alle vechtsportorganisaties wereldwijd hun beste vechters tonen in nieuwe markten en matchups creëren waar fans om vragen. De Rivals-serie begint met Enfusion in Europa en RISE in Japan.

"We zijn verheugd om met beide organisaties samen te werken en samen nieuwe evenementen neer te zetten", voegt Rudmann eraan toe. “Veel van GLORY’s topvechters debuteerden bij Enfusion, waaronder middengewicht kampioen Donovan Wisse, lichtgewicht Mohammed Jaraya en de Nederlandse talenten Levi Rigters en Luis Tavares. RISE is de toonaangevende kickboksorganisatie in Japan en heeft enkele van de beste vechters ter wereld in huis, waaronder Tenshin.”

Op zaterdag 21 mei bundelen beide organisaties de krachten voor de eerste keer onder de naam Rivals. Daarin nemen de beste vechters van Enfusion het op tegen topvechters van Glory. 

De eerste partij is inmiddels door Antwerpen Fight Organisation bekend gemaakt, voormalig Glory kampioen Harut Grigorian neemt het op tegen Enfusion weltergewicht kampioen Endy Semeleer.Naast het "Glory Rivals" gedeelte van de avond hebben ze ook Enfusion superfights. Zo staat er een 50.000 euro 8 mans-toernooi op het programma waarin toptalenten uit de -70kg divisie het voor het eerst tegen elkaar opnemen. Daarbovenop zorgen toppers als Nabil Haryouli, Ilias Zouggary, Yassine Baitar, Soufiane El Ballouti en supertalent Amira Tahri voor een spectaculaire avond die u nooit zal vergeten.

De eerste twee delen van het evenement  zijn vertrouwde Enfusion live-evenementen waarin lokale en internationale topvechters het tegen elkaar opnemen. In het laatste deel van het evenement presenteert AFO jullie de beste Enfusion en Glory vechters die met elkaar geconfronteerd worden tijdens het 'Rivals' live-event dat uitgezonden zal worden door Glory.
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk