next event
search
GLORY lanceert met GLORY Rivals nieuwe reeks evenementenBron foto:

GLORY lanceert met GLORY Rivals nieuwe reeks evenementen

Mar 14, 2022 GLORY Rivals: een nieuwe reeks evenementen die in 2022 van start gaat. GLORY Rivals is een wereldwijd initiatief om 's werelds beste kickboksers zichtbaarheid te geven in nieuwe markten en daarnaast nieuwe matchups te creëren in samenwerking met andere toonaangevende vechtsportorganisaties.

"Het is tijd om de beste vechters ter wereld tegen elkaar te laten vechten, ongeacht voor welke organisatie zij uitkomen", zegt Executive Vice Chairman van GLORY Scott Rudmann. “Bij GLORY zijn we ervan overtuigd dat we de beste talenten in huis hebben en we zijn bereid om het te bewijzen. Daarom verwelkomen we elke MMA-, boks- of kickboksorganisatie die gelooft dat hun vechters het tegen onze GLORY-vechters kunnen opnemen. Het is tijd voor een verandering in de vechtsportwereld en we kijken er naar uit om hierin het voortouw te nemen.”

Met GLORY Rivals kunnen alle vechtsportorganisaties wereldwijd hun beste vechters tonen in nieuwe markten en matchups creëren waar fans om vragen. De Rivals-serie begint met Enfusion in Europa en RISE in Japan.

"We zijn verheugd om met beide organisaties samen te werken en samen nieuwe evenementen neer te zetten", voegt Rudmann eraan toe. “Veel van GLORY’s topvechters debuteerden bij Enfusion, waaronder middengewicht kampioen Donovan Wisse, lichtgewicht Mohammed Jaraya en de Nederlandse talenten Levi Rigters en Luis Tavares. RISE is de toonaangevende kickboksorganisatie in Japan en heeft enkele van de beste vechters ter wereld in huis, waaronder Tenshin.”

Op zaterdag 21 mei bundelen beide organisaties de krachten voor de eerste keer onder de naam Rivals. Daarin nemen de beste vechters van Enfusion het op tegen topvechters van Glory. 

De eerste partij is inmiddels door Antwerpen Fight Organisation bekend gemaakt, voormalig Glory kampioen Harut Grigorian neemt het op tegen Enfusion weltergewicht kampioen Endy Semeleer.Naast het "Glory Rivals" gedeelte van de avond hebben ze ook Enfusion superfights. Zo staat er een 50.000 euro 8 mans-toernooi op het programma waarin toptalenten uit de -70kg divisie het voor het eerst tegen elkaar opnemen. Daarbovenop zorgen toppers als Nabil Haryouli, Ilias Zouggary, Yassine Baitar, Soufiane El Ballouti en supertalent Amira Tahri voor een spectaculaire avond die u nooit zal vergeten.

De eerste twee delen van het evenement  zijn vertrouwde Enfusion live-evenementen waarin lokale en internationale topvechters het tegen elkaar opnemen. In het laatste deel van het evenement presenteert AFO jullie de beste Enfusion en Glory vechters die met elkaar geconfronteerd worden tijdens het 'Rivals' live-event dat uitgezonden zal worden door Glory.
REACTIES