next event
search
Glory Rivals 1evenement op losse schroevenBron foto: Enfusion

Glory Rivals 1evenement op losse schroeven

May 6, 2022 Het eerste Glory Rivals-evenement, dat op zaterdag 21 mei zou plaats vinden in de Lotto Arena te Antwerpen gaat mogelijk niet door. Vanwege problemen tussen de leiding van de Lotto Arena en de lokale promotor Antwerp Fight Organisation kan het evenement sowieso niet meer in de Antwerpse hal plaatsvinden. Inmiddels is er door de leiding van Enfusion een vervangende zaal gevonden in een andere Belgische plaats, maar is het nog onzeker of de betreffende gemeente wel een vergunning wil verlenen.

Men zet in op 28 mei als nieuwe datum. Het evenement naar voren halen was te kort dag en in juni heeft Enfusion, dat verantwoordelijk is voor de organisatie, al vrijwel elk weekeinde gala’s op het programma staan.

Glory is slechts naamgever rond de Rivals-evenementen. Wel levert de kickboksorganisatie een aantal vechters en bezit het de media- en televisierechten van het Rivals-gedeelte. De eindverantwoordelijkheid ligt echter bij Enfusion, dat aan het begin van de avond ook diverse eigen partijen organiseert en daarbij samenwerkt met onder meer het Belgische Antwerpen Fighting.
REACTIES