next event
search
Streep door Bellator-gevecht Melvin `No Mercy` ManhoefBron foto:

Streep door Bellator-gevecht Melvin `No Mercy` Manhoef

May 5, 2022 MMA-vechter Melvin Manhoef hield aan het overmeesteren van drie inbrekers een hand blessure over waardoor hij helaas niet fit genoeg is om volgende week de Bellator-kooi in te stappen. Zijn artsen hebben hem afgekeurd voor het gevecht, waar hijzelf de intentie had om wel gewoon te vechten.

Het was de laatste weken een race tegen de klok voor Melvin ‘No Mercy’ Manhoef. Enkele weken geleden moest zijn hand op zeven plekken gehecht worden na een sensationele overmeestering van drie inbrekers.

Fatsoenlijk trainen lukte niet, maar Manhoef had wel de wens dat hij alsnog in staat zou zijn om op 6 mei de kooi in te stappen bij Bellator Parijs, tegen Yoel Romero

.

,,Het is heel funest voor mij. Het is een heel zwaar trainingskamp, ook mentaal”, zei Manhoef nog. ,,Het ligt niet in mijn aard om er maar mee te stoppen als zoiets gebeurt. Ik ga all in en proberen er in mijn beste vorm te staan. Ik heb geen plan B. Als je dat niet hebt, moet plan A slagen.”

Toch is plan A gesneuveld. Waar hijzelf de intentie had om gewoon de kooi in te stappen, hebben zijn arten hem afgekeurd voor het gevecht.

De partij tegen Romero zou waarschijnlijk de laatste uit zijn loopbaan geweest. Manhoef staat nog steeds voor één gevecht onder contract bij Bellator en de 45-jarige MMA-vechter is voornemens om dat in een later stadium uit te dienen.


REACTIES