next event
search
Ben Bril memorial 2023Bron foto: Ben Bril

Ben Bril memorial 2023

Aug 19, 2023 De Ben Bril Memorial is een jaarlijks terugkerend evenement ter nagedachtenis aan de legendarische Amsterdamse bokser Ben Bril, die in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw furore maakte in de bokswereld.

In 1928 deed hij mee aan de Olympische Spelen in Amsterdam, de stad waarin hij werd geboren in 1912. Ook was Ben Bril in de jaren 50 en 60 één van de bekendste boksscheidsrechters ter wereld. In 2003 is hij overleden.

Het evenement brengt de top van de Nederlandse en internationale bokswereld samen en biedt een avondvullend programma met titelgevechten van hoog niveau.

Dit jaar is de 15e editie van de Ben Bril Memorial!

Een jubileum moet gevierd worden. De organisatie van de 15e Ben Bril Memorial heeft daarom kosten noch moeite gespaard om de beste boksers van Nederland voor een avondprogramma te contracteren. Die opzet is geslaagd.

De top van de top is aanwezig. Nog nooit betraden zoveel kampioenen de boksring van het koninklijke theater Carré. Een reden temeer om maandag 16 oktober in uw agenda op te nemen.

Al jarenlang zien wij in het koninklijk theater Carré geweldige partijen en ook dit jaar belooft het weer een onvergetelijke avond te worden. Mis het niet en noteer maandag 16 oktober 2023 alvast in uw agenda!

De kaartverkoop voor het grootste boksgala van Nederland is officieel van start. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 29 euro per persoon.

Bestel uw tickets voor de Ben Bril Memorial in het Koninklijk Theater Carré snel!

Houd onze pagina in de gaten voor de matchmaking en updates omtrent de Ben Bril memorial 2023
REACTIES