next event
search
King of the Ring Presents Enfusion & 8TKOBron foto: 8TKO

King of the Ring Presents Enfusion & 8TKO

Aug 19, 2023 Beleef een onvergetelijke avond vol actie en spanning op 11 november wanneer Enfusion naar Doetinchem komt!
Dit kickboksevenement is een must-see voor alle liefhebbers van de sport.

Hoogtepunt van de avond is het 8TKO 61kg-toernooi, waarin de 8 beste vechters in de -61 kg divisie zich moeten kwalificeren voor de grote finale eind 2023. Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook geweldige A-klasse, B-klasse en C-klasse gevechten die gegarandeerd voor spektakel zorgen.

Het toegewijde team van King of the Ring en Enfusion werken momenteel hard aan het creëren van een prachtige matchmaking, zodat u de meest intense gevechten kunt verwachten. Elk gevecht zal zorgvuldig samengesteld worden om de spanning tot een hoogtepunt te brengen en u op het puntje van uw stoel te laten zitten.

Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar in de matchmaking voor A-klasse en B-klasse gevechten. Dus, als je denkt dat je hebt wat nodig is om de ring te betreden en je vaardigheden te tonen, aarzel dan niet en meld je nu aan!

Stuur een e-mail naar [email protected] om je in te schrijven en deel te nemen aan dit geweldige evenement.

Mis deze spectaculaire avond niet! Kom en zie de beste kickboksers in actie tijdens King of the Ring Presents Enfusion op 11 november in Doetinchem. Bereid je voor op een avond vol adrenaline, kracht en onvergetelijke momenten.

Zodra wij meer info krijgen over de matchmaking dan zullen wedit hier plaatsen!REACTIES