next event
search
Badr Hari heeft geen trek in persconferentie: 'Geen zin in vragen'Bron foto: Glory Kickboxing

Badr Hari heeft geen trek in persconferentie: 'Geen zin in vragen'

Sep 8, 2023 Een dag voor het gevecht op Glory 88 was er voor Badr Hari en James McSweeney een persconferentie. De Brit had er duidelijk zin in en gaf de pers uitgebreid antwoord. Hari wilde er niets van weten en wilde zo snel mogelijk de zaal weer verlaten. 'Ik heb geen zin in vragen', was het duidelijke statement van Hari.

Nadat Hari al drie kwartier te laat kwam opdagen zagen we een weinig gemotiveerde Badr Hari in Parijs bij de persconferentie. Hari had geen zin om vragen te beantwoorden en oogde bij de staredown zeer gelaten. 'Ik heb vandaag geen zin om vragen te beantwoorden. Je kunt alles aan James vragen, dat is alles', sprak de 38-jarige Hari. Vervolgens staarde hij een kwartier stoïcijns voor zich uit.

Na zeven gevechten op rij zonder overwinning had Hari klaarblijkelijk weinig zin in kritische vragen. Een staredown kon er nog net vanaf. En weg was de zwaargewicht, samen met wereldkampioen Rico Verhoeven het boegbeeld van kickboksorganisatie Glory. Op Instagram gaf Hari wel tekst en uitleg over zijn terugkeer in de ring.
REACTIES