next event
search
Gegard Mousasi krijgt nieuwe tegenstanderBron foto:

Gegard Mousasi krijgt nieuwe tegenstander

Aug 20, 2015 Onze Nederlander Gegard Mousasi stond gepland om te vechten tegen Roan Carneiro in Japan op 27 september maar door een blessure van zijn tegenstander is er gezocht naar een nieuwe tegenstander. Hij zal het nu gaan opnemen tegen TUF finalist Uriah Hall, die veel bekendheid geniet door misschien wel de hardste KO in de Ultimate Fighter te scoren.

Uriah Hall werd gezien als de nieuwe ster in de UFC maar wist naast hele mooie partijen ook zeer teleurstellende gevechten neer te zetten, zo verloor hij onnodig tegen Rafal Natal, een beslissing waar over gediscussieerd kan worden. Wel heeft Hall van zijn 5 laatste gevechten er 4 gewonnen, hoewel de tegenstand niet te vergelijken is met Mousasi is het wel een teken dat Hall niet onderschat mag worden.

De main event van de UFC Fight Night 75 zal gaan tussen Josh Barnett en Roy Nelson en Mousasi vs Uriah Hall zal dienen als co-main event. Gezien de gunstige tijdsverschil met Japan zal dit gevecht worden uitgezonden op FOX internationaal in de middag.



REACTIES