next event
search
Jason High tekent met WSOF en Tyrell Fortune sluit deel met BellatorBron foto:

Jason High tekent met WSOF en Tyrell Fortune sluit deel met Bellator

Aug 20, 2015 M.M.A. veteraan Jason High heeft een nieuwe plek gevonden in World Series of Fighting. Verwacht wordt dat hij in november zijn debuut maakt voor de promotie. Na zijn verlies tegen Rafael dos Anjos in juni vorige jaar duwde hij de scheidsrechter Kevin Mulhall nadat hij vond dat hij de partij vroeg had gestopt. Een emotie die te begrijpen valt maar wel eentje die hem duur is komen te staan. Paar dagen later werd hij door de UFC ontslagen en krijg hij ook nog een jaar schorsing van de commissie. Nu is hij tijd om weer verder te kijken en mag hij zijn kunsten laten zien bij World Series of Fighting.

Bellator heeft weer een zeer interessante zwaargewicht getekend in Tyrell Fortune. Deze amateur worstelaar wordt gezien als één van de grootste talenten in het zwaargewicht. Hij is pas 25 jaar oud maar traint al bij de Blackzilians om zich voor te bereiden op een mogelijk M.M.A. carrière. Op dit moment is zijn prioriteit nog altijd worstelen want hij maakt deel uit van het Amerikaans worstelteam en zijn doelstelling is om zich te plaatsen voor de Olympische spelen van 2016. Hij zal dan ook pas na de kwalificaties zijn debuut als M.M.A. vechter kunnen maken.

Bellator lijkt slim in te spelen op de worstelcultuur van Amerika en tekent jongens al vroeg in hun carrière zonder enige M.M.A. ervaring. Zo hebben zij de Ruth een drievoudig worstelkampioen van Penn State getekend maar ook de 18 jarige Pico werd vorig jaar binnen gehaald. Beide kunnen ook te zien zijn op de Olympische spelen.



REACTIES