next event
search
Deontay Wilder vs Alexander Povetkin in Moskou, RuslandBron foto:

Deontay Wilder vs Alexander Povetkin in Moskou, Rusland

Mar 29, 2016 Boks promotor Andrey Ryabinsky heeft via zijn twitter-account bevestigt dat er op zaterdag 21 mei in de Megasport Arena in Moskou, Rusland het zwaargewicht titel gevecht tussen WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder en Alexander Povetkin zal plaatsvinden.
Ondanks wat speculatie dat het gevecht in het Barclays Center in Brooklyn, eigendom van Russische zakenman Mikhail Prokhorov, zou plaatsvinden heeft Ryabinsky deze geruchten gisteren op social media de kop ingedrukt.

De Megasport Arena heeft een maximale capaciteit van 13.926 en was in 2011 voor de laatste gastheer van een boksevenement, toen won Denis Lebedev tijdens de hoofdpartij via een beslissing van James Toney. Lebedev zal ook tijdens dit evenement in actie komen wanneer hij tijdens de co-main event voor de WBA en IBF titels tegen Victor Ramirez vecht.

Deontay Wilder heeft in januari voor het laatst gevochten, toen won hij in de negende ronde op knock-out van Artur Szpilka. Alexander Povetkin heeft sinds hij in 2013 van Wladimir Klitschko niet meer verloren.




REACTIES