next event
search
Mark Hunt tekent nieuw UFC contractBron foto:

Mark Hunt tekent nieuw UFC contract

Apr 14, 2016 UFC zwaargewicht Mark 'Super Samoan' Hunt heeft een nieuw UFC contract voor zes partijen getekend. Volgens de 42-jarige MMA veteraan is de deal miljoenen waard, maar volgens Hunt het gaat niet om het geld. Hunt heeft grotere plannen in zijn achterhoofd. Met dit nieuw contract op zak is Hunt een van de best verdienende sporters van Nieuw Zeeland.
Mark Hunt: "Het gaat niet om het geld. Natuurlijk moet ik voor mijn werk betaald worden, maar ik wil die titel. Dana stuurde me een bericht en we hebben erover gepraat en erover onderhandeld waardoor we tot een deal gekomen zijn. Ik vind nog steeds dat ik een kans op de titel verdien en met dit contract voor zes partijen moet dat te doen zijn. Ik ben blij dat ik mijn carrière bij de UFC op het hoogste niveau kan beëindigen, ik wil de titel mee naar "down under" nemen."

"Als ik het gevoel zou hebben dat ik niet meer met de jongere generatie mee kan doen dan zou ik hier niet zijn. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik de beste vechter op de planeet ben en ik wil dat bewijzen. Dit contract geeft mij de gelegenheid om dat te doen en te doen wat ik het liefste doe.

Hunt vocht voor het laatst in maart toen hij tijdens UFC Fight Night 85 in Australië in de eerste ronde op knock-out won van de voormalig UFC zwaargewicht kampioen Frank Mir. De "Super Samoan" heeft zijn laatste twee gevechten in de UFC gewonnen, beide won hij in de eerste ronde op knock-out.

Na zijn recente overwinning op Frank Mir werd bekend gemaakt dat Mir positief getest werd op het gebruik van verboden substanties.

"Ik wil een rematch tegen al die jongens die vals spelen," zei hij. "Hun gebruik van steroïden begint me te irriteren, het moet een gelijk speelveld zijn."

Hunt wil in zijn volgende partij graag een rematch tegen Junior dos Santos, dos Santos won afgelopen weekend tijdens UFC Fight Night 86 in Kroatië overtuigend van Ben Rothwell.



REACTIES