next event
search
Morgen live op Spike: Rico Verhoeven verslaat Glory 29 vanuit KopenhagenBron foto:

Morgen live op Spike: Rico Verhoeven verslaat Glory 29 vanuit Kopenhagen

Apr 15, 2016 Nieky 'The Natural' Holzken, Jahfarr Wilnis en Ismael 'Mr Pain' Londt zijn er klaar voor! Morgen, zaterdag 16 april, staan zij in de ring van Glory 29 Copenhagen. Spike zendt Glory 29 vanaf 22.00 uur live uit. Alle ogen zijn natuurlijk gericht op het laatste gevecht. Behoudt Nieky Holzken zijn weltergewicht wereldtitel ?


De fightcard van morgenavond:
A: Jahfarr Wilniss vs Kirill Kornilov
B: Anderson Silva vs Ismael Londt
Serhiy Adamchuk vs Mohammed El-Mir
Winner Fight A vs Winner Fight B
World title: Nieky Holzken vs Yoann Kongolo

Vanmiddag was de officiële weigh-in in Kopenhagen, Spike was aanwezig en sprak een aantal vechters hoe zij tegen morgenavond aankijken:

Ismael Londt: "Ik voel me goed, ben klaar voor een feestje. Ik heb me goed voorbereid, zoals vroeger. Verhoeven zit nog niet in mijn hoofd, eerst deze gevechten. Ik heb goed vertrouwen."
 
Anderson Silva: "I feel confident, very confident. It's just another match and I'm only thinking about the first one. I will be watching the other fight of course, to know how to fight.  Fighting is my job, so this is just another day. Londt is a strong and aggressive fighter, which is good for me because I am a counter fighter."

Jahfarr Wilnis: "Een mogelijke match tegen Verhoeven is nog ver weg, al spookt het natuurlijk wel een beetje door je hoofd. Een toernooi is anders dan een gewone match - het is zwaarder omdat je je mentaal anders voor moet bereiden. Aan de andere kant moet je je niet inhouden tijdens een gevecht. Bij het switchen tussen de matches zal ik een schakel moeten maken. Gefocust en ontspannen blijven doe ik door afleiding: filmpje kijken, praten met thuis, je kent het."
 
Nieky Holzken: "Ik voel me goed. Er is niet veel anders dan gewoonlijk, al heb ik meer focus omdat er nu geen reality show om me heen draait. Ik heb mijn gewoonlijke training weer opgepakt en heb hand-oog coördinatie oefeningen gedaan. Kongolo is een sterke jongen die hard vecht, en dat ligt me wel. Hij is wel een beetje een uitslover, maar daar kan hij ook niks aan doen. Hij heeft de hele tijd zijn koptelefoon op om maar niet aan me te denken, maar zodra dat ding af is ben ik het enige waar hij aan kan denken."

Serhiy Adamchuck neemt last minute de plek in van de geblesseerde Niclas Larsen en staat tegenover Mohammed El-Mir: "Getting called into a match like this isn't a problem. I train everyday, so otherwise I would be at the gym today!"

Wereldkampioen heavyweight Rico 'The Prince' Verhoeven reist mee met Spike naar Kopenhagen en neemt het Spike Instagram account morgen over. Volg hem @spiketvnl. Live vanuit Kopenhagen is hij de Spike tourguide van Glory 29. Hij geeft een voorbeschouwing op de fights, geeft een kijkje vanuit de arena, deelt backstagebeelden en een nabeschouwing van het event. Volg daarnaast de Spike Facebook en Twitter voor een compleet online verslag. Mis het niet!



REACTIES