next event
search
Dustin Poirier aast op gevecht tegen Ferguson, McGregor of HollowayBron foto: Sergei Belski - USA TODAY Sports

Dustin Poirier aast op gevecht tegen Ferguson, McGregor of Holloway

Feb 20, 2019 Dustin Poirier wil een (interim)titelgevecht of een flinke salarisstrook.
Dustin Poirier is het zat om te wachten en leeft zich uit op Twitter op zoek naar een gevecht. The Diamond vocht vorig jaar juli voor het laatst tijdens een gewonnen partij tegen voormalig UFC- kampioen Eddie Alvarez. Hij versloeg Alvarez via een technische knockout in de tweede ronde.

Nate Diaz
Poirier stond oorspronkelijk gepland om Nate Diaz te ontmoeten op UFC 230 in het historische Madison Square Garden, in New York. The Diamond moest zich echter geblesseerd afmelden wegens een heupblessure. Sindsdien wordt er niet mee gesproken om de partij opnieuw in te plannen.

Titel of geld
Met een lange absentie van UFC Lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov in het vooruitzicht is de kans groot voor een nieuwe interim titel. Poirier laat via Twitter weten dat hij of een titelgevecht wil of een moneyfight. 

''Zet goud op het spel of open het chequeboek anders hoef je me niet eens te bellen'', aldus Poirier.

Vervolgens geeft hij aan tegen wie hij wil vechten.
''Luister het moet gaan tussen mezelf en Tony Ferguson, als hij wacht op Khabib dan moet het gaan tussen mezelf en Conor McGregor of Max Holloway als hij naar 155 pond komt.''

The Diamond staat momenteel derde in de Lightweight rankings en heeft alleen McGregor en Ferguson voor zich. Hij vecht al sinds 2011 in de UFC en versloeg onder andere voormalig UFC kampioen Anthony Pettis, Justin Gaethje, Yancy Medeiros en Max Holloway (Featherweight).





REACTIES