next event
search
Bron foto: Spike - Tigris media

"Eten met Bert"

Feb 20, 2019 Van de ring tot het restaurant. Eten en vechtsport zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Van weight cutting tot weight gaining, de sporters doen alles om op het juiste gewicht te komen. Welk gerechten laten ze staan en wat missen ze het meest in de periode voor een gevecht?

Bekijk hieronder de eerste drie afleveringen van "Eten met Bert":

Melvin "no mercy" Manhoef

In de allereerste aflevering van de exclusieve nieuwe Spike YouTube serie "Eten met Bert" duikt worstellegende Bert Kops in het leven van niemand minder dan MMA wereldlegende Melvin Manhoef! Melvin vertelt over zijn keiharde knock-outs in de kooi en zijn top MMA vechters: George St-Pierre, Anderson Silva, Gegard Mousasi, Fedor Emelianenko,Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz

Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz geeft zich bloot in de tweede aflevering van de exclusieve nieuwe Spike YouTube-serie "Eten met Bert”. Wat kan iemand nog motiveren als je al zo lang op topniveau sport en headliner bent geweest op toernooien.

Denise vertelt over welke rol voeding speelt in haar leven als topsporter. Het weight cutting en weight gaining. Haar meest recente wedstrijd bij Bellator en hoe het voor haar is geweest om als vrouw aan de wereldtop te staan van de vechtsport. Hoe ze zichzelf is blijven uitdagen en van Nederlands kampioen judo terecht is gekomen in het kickboksen en daarna haar uitdaging vond en nog steeds vind in MMA. Denise heeft 1 doel: de eerste vrouwelijke vechter ter wereld zijn met zowel een kickboks-titel als MMA-titel heeft. Kortom: Denise vertelt over wat haar motiveert, over haar hoogte- en dieptepunten en wie haar voorbeelden zijn. Namen als Gegard Mousasi, Jorina Baars, Lucia Rijker, Fedor, Mike Tyson en haar man Hesdy Gerges mogen uiteraard niet ontbreken! En wat heeft Denise met Rihanna..?Gegard Mousasi

In de derde aflevering van de exclusieve nieuwe Spike YouTube serie "Eten met Bert" duikt worstellegende Bert Kops in het leven van niemand minder dan wereldtitelhouder Gegard Mousasi! Gegard Mousasi ging van UFC naar Bellator en staat bekend als de beste MMA vechter ter wereld. Gegard praat met Bert over trainen, eten, weight cutten, blessures in de ring, het gemak waarmee hij afvalt. Vroeger was het McDonalds, KFC, Burger King, dat trekt hij niet meer.
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk