next event
search
Grapple D'huzes dit weekend in EindhovenBron foto: grapple d'huzes

Grapple D'huzes dit weekend in Eindhoven

Feb 21, 2019 Artesuave haalt BJJ beoefenaars bij elkaar bij Sportvision te Eindhoven voor Grapple D'huzes. Een 12 uur durende seminar met meer dan 20 blackbelts waarvan alle opbrengsten gaan naar de Nederlandse kanker stichting.

Op 23 februari 2019 wordt het grootste seminar ooit gehouden in Nederland om geld in te zamelen voor de Nederlandse kanker stichting. Meer dan 20 blackbelts hebben ingestemd met het geven van een seminar waarvan alle opbrengsten naar onderzoek gaan om mensen te helpen vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.Entree en toegangsbewijs:
Het is niet nodig om vooraf in te schrijven voor dit evenement!
Kom binnen, betaal de toegangsprijs bij de aardige dame achter de bar en u bent er helemaal klaar voor. Als je de toegangsprijs betaalt (minimaal 25 euro voor de hele dag), ontvang je een armband die laat zien dat je hebt betaald. Als je om wat voor reden dan ook de armband verliest (wat behoorlijk moeilijk zou moeten zijn, omdat ze nylon zijn), kun je de aardige dame om vervanging vragen. Kom op elk moment binnen! Verlaat op elk moment!

Betaling:
Betaling is alleen contant, waarbij we niet veel wisselgeld beschikbaar hebben (tenminste niet in het begin).


Huisregels:
Houd er rekening mee dat de huisregels niet anders zijn dan bij uw gebruikelijke BJJ-school.

- Als je de matten verlaat, doe dan schoenen/slippers aan.
- Zorg ervoor dat de toiletten en douches zo schoon mogelijk zijn. We zijn te gast bij Sportvision dus behandel het alsof je thuis bent.
- Verschijn aan het begin van de les en vertrek aan het einde. Hoewel je op elk moment van de dag kunt binnenkomen (en vertrekken), kun je alleen meedoen aan de volledige les. Net zoals je normale training. Je verlaat de de les niet in het midden en je komt niet vijf minuten nadat het begint opdagen.
- Als u bloed ziet, maak het dan schoon. We zullen ervoor zorgen dat we naast beide matten desinfecterende doekjes hebben. Hou het schoon! En zorg ervoor dat je pleisters/verband plakt op de wonden.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de sportschool. Binnen 5 minuten lopen is er ruimte voor meer dan 400 auto's. Dus maak je geen zorgen! Je wordt niet moe van het lopen!

Eten en drinken:
We hebben koffie en thee ter beschikking, evenals gegrilde sandwiches (de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel). Aarzel niet om uw eigen eten en drinken mee te nemen.


Extra matten:
Dankzij Team Brasa hebben we een extra matspace van 150m2 kunnen regelen.
Dit betekent dat we extra ruimte hebben voor sommige leraren (die we al hebben ingevuld) maar ook ruimte hebben voor een Open Mat.
Wanneer de reguliere lessen bij Sportvision om ongeveer 12 uur zijn geëindigd, leggen we de matten neer (voel je vrij om te helpen), dus vanaf 1300 uur hebben we extra ruimte!
Voorlopig lijkt het erop dat we de mat kunnen vullen met lessen tot 17.00 uur, waarna de mat daarna open zal zijn voor gratis rollen.

Wil je meer informatie over het event kijk dan even hier: https://www.facebook.com/profile.php?id=575892926169659&ref=br_rs
REACTIES