next event
search
Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik maakt vannacht UFC debuut in BraziliëBron foto: Jairzinho Rozenstruik

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik maakt vannacht UFC debuut in Brazilië

Feb 2, 2019 Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik tekende afgelopen december een contract bij de Ultimate Fighting Championship (UFC) en maakt vannacht zijn debuut in Brazilië.
Rozenstruik komt in Fortaleza uit tegen de Braziliaan Junior Albini, Rozenstruik is de eerste Surinamer met een UFC contract op zak. Hij maakte in mei vorig jaar zijn debuut bij de Japanse organisatie RIZIN en won zijn eerste partij daar.

In gesprek met het Surinaamse Nationaal Informatie Instituut (NII) zegt Rozenstruik dat het om een niet te onderschatten tegenstander gaat. Wie in het Mixed Martial Arts (MMA) en in de UFC vecht is geen pannenkoek, zegt hij. Samen met trainer Michael Babb heeft Rozenstruik, die nog geen MMA partij verloor (6-0), de afgelopen periode hard getraind om vandaag in Fortaleza voor Suriname de overwinning in de wacht te slepen.

UFC Fortaleza vindt vannacht plaats in het Centro de Formação Olímpica in Fortaleza, Ceara en is live te volgen op ESPN en op Veronica.

Lukt het "Bigi Boi" omzien UFC debuut partij winnend af te sluiten?REACTIES