next event
search
Conor McGregor stelt eis voor Co-Main Event plekBron foto: Irish Mirror

Conor McGregor stelt eis voor Co-Main Event plek

Mar 21, 2019 Conor McGregor is toch bereidt om te vechten als Co-Main Event, maar dan moet de UFC wel aan deze eis voldoen.
Conor McGregor is naast een goede vechter ook een voortreffelijke zakenman. De naam McGregor is inmiddels groter dan zijn MMA-carrière en hij staat op de 5e plek van ESPN's lijst van meest bekende atleten. Alleen Cristiano Ronaldo, Lebron James, Lionel Messi en Neymar Jr. moet The Notorious voor zich dulden. McGregor hoopt nu een volgende stap te zetten in zijn samenwerking met de UFC.

Eis
Het leek er lange tijd op dat McGregor zou vechten tegen Donald Cerrone. Uiteindelijk ging de partij niet door omdat The Notorious, volgens Cerrone, niet wilde fungeren als Co-Main Event. Afgelopen weekend was de Ier in Chicago voor St, Patrick's Day festiviteiten. Twitter stond vol met filmpjes waarin McGregor, zoals gewoonlijk, wat te vertellen heeft. Eerder wisten we al te melden dat hij in gesprek is met de UFC voor een gevecht in juli. Nu blijkt uit een ander filmpje dat hij toch bereidt is om acte de presence te geven als Co-Main Event.

''Ik ben klaar om te vechten,'' aldus McGregor. ''Dat heb ik al gezegd, geen probleem. Als de UFC wil dat ik moet helpen in de co-main, want dat is het als ik moet vechten als co-main, het geeft hun merk een boost. Dan heb ik daar geen probleem mee. Maar als ze mij die kant op willen duwen, en daar heb ik geen probleem mee, dan moeten ze mijn rechtmatige aandelen geven van de UFC. Dat is alles. Ze kunnen me dan als eerste gevecht op ESPN+ gebruiken, geen probleem. Dus we zien wel hoe het loopt.''

Aandelen
Dit is niet de eerste keer dat McGregor vraagt om aandelen van de UFC. Nadat The Notorious een twee divisie kampioen werd, door Eddie Alvarez te verslaan, begon hij te vragen om aandelen. Sinds WME-IMG de UFC kocht bezitten een flink aantal celebraties aandelen. Onder andere Ben Affleck, Tom Brady, Michael Bay, The Weekend, Serena en Venus Williams, Sylvester Stalone en Mark Wahlberg beschikken over kleine aandelen.

Proper 12
Bij het ondertekenen van zijn nieuwe contact, voor zes partijen, wist McGregor ervoor te zorgen dat zijn whiskey merk Proper 12 erin betrokken werd. Tijdens al zijn partijen zal Proper 12 op de wereldberoemde Octagon-canvas staan.



REACTIES