next event
search
Darren Till verkiest Woodley rematch boven titelgevechtBron foto: Per Haljestam - USA TODAY Sports

Darren Till verkiest Woodley rematch boven titelgevecht

Mar 15, 2019 Darren Till wil zich eerst revancheren voordat hij aan UFC-goud denkt. Zaterdag zal The Gorilla het Main Event verzorgen met Jorge Masvidal op #UFCLondon.
Darren Till verloor naast zijn titelgevecht met Woodley, ook zijn ongeslagen status. The Gorilla denkt niet dat de kersverse UFC-Welterweightkampioen Kamaru Usman tegen de 'echte' Tyron Woodley heeft gevochten. Till wil zich snel revancheren tegen The Chosen One.

Tyron Woodley
Tijdens de UFC media dag laat Till in gesprek met MMA Junkie weten dat Usman niet van de echte Woodley heeft gewonnen.

''Ik vind, met alle respect voor Usman, Ik heb Usman nog een berichtje gestuurd om hem te feliciteren en dat ik niet kan wachten om tegen hem te vechten,'' aldus Till. ''Ik weet dat Usman een tijdje terug achter mij aan zat, en nu ben ik degene die achter hem aanmoet. Maar het zag er gewoon niet uit alsof de echte Woodley kwam opdagen, net zoals tegen mij.

''Hoe goed Usman er ook uitzag, echt goed zoals een vechter van top niveau,'' vervolgde Till. ''Woodley zag er gewoon niet uit zoals de Woodley die wij kennen. Hij zal nog steeds de boeken ingaan als één van de beste ooit. Ik wil Usman's prestatie niet omlaag praten, hij vocht een perfecte strategie, maar het was gewoon een vreemd gevecht.

Rematch
The Chosen One had weinig moeite om Till te verslaan op UFC 228 afgelopen september in Dalles. De dominante Woodley won uiteindelijk via een D'Arce choke submission in de tweede ronde. De competitieve Engelsman laat weten dat hij zich eerst wil revancheren voordat hij voor de titel gaat.

''Als je mij vraagt, 'Wat wil je liever: titelgevecht of een rematch?' Dan wil ik de rematch. Ik wil me gewoon revancheren voor mijn enige verliespartij en laten zien dat ik beter ben. 

UFC London
Voordat Till kan nadenken over een rematch of titelgevecht, moet hij eerst afrekenen met de taaie Jorge Masvidal voor eigen publiek. Twee weken geleden had UFC-commentator Dan Hardy een face-to-face interview met The Gorilla en Gamebred in London. Bekijk hieronder het interview.

UFC Fight Night 147 Till vs. Masvidal, 16 maart 2019, The O2 Arena, London

Main Card
Darren Till vs. Jorge Masvidal
Leon Edwards vs. Gunnar Nelson
Volkan Oezdemir vs. Dominick Reyes
Nathaniel Wood vs. José Alberto Quiñónez
Danny Roberts vs. Cláudio Silva
Jack Marshman vs. John Philips

Preliminary Card
Arnold Allen vs. Jordan Rinaldi
Nicolae Negumereanu vs. Saparbek Safarov
Tom Breese vs. Ian Heinisch
Danny Henry vs. Dan Ige
Molly McCann vs. Priscila Cachoeira
Mike Grundy vs. Nad Narimani




REACTIES