next event
search
Jorge Masvidal over vechten in London: ''Ik houd van vechten, de locatie maakt mij niet uit''Bron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Jorge Masvidal over vechten in London: ''Ik houd van vechten, de locatie maakt mij niet uit''

Mar 16, 2019 Jorge Masvidal wil tegen de sterkste en beste vechten, waar maakt hem niet uit. Vanavond zal hij Darren Till treffen in het Main Event van #UFCLondon. Wie zal het Main Event winnen?
Jorge Masvidal stapt vijandig terrein in als hij Darren Till vanavond ontmoet in de UFC-Octagon. Gamebred zal in de O2 Arena voor het eerst sinds november 2017 weer de kooi in stappen. Masvidal verloor zijn laatste twee partijen tegen Demian Maia en Stephen Thompson.

Love the game
In gesprek met MMA Fighting laat Masvidal weten dat hij geen warm up gevecht wilde. Gamebred geeft aan dat hij van de sport houdt en dat hij tegen de sterkste wil vechten, ongeacht de locatie.

''Ik houd van vechten, de locatie maakt mij niet uit,'' aldus Masvidal. ''Ik ben al zolang aan het wachten totdat ik weer terug kan komen om te vechten. Ik vroeg mijn management en coaches om de zwaarste en beste gevechten. 'Misschien nemen we een gevecht aan om er in te komen.' Ik zei, 'Nee, dat heb ik niet nodig, een vis heeft ook geen zwemles nodig voordat ie weer in het water gaat.',Ik heb geen f*cking warm up nodig. Ik wil de grootste partijen, maakt niet uit waar dat is. Sommigen willen waarschijnlijk niet tegen Till vechten in zijn comeback gevecht in London, maar die mensen zijn geen echte vechters.'' 

''Ik houd gewoon van vechten, punt,'' vervolgt Masvidal. ''Zolang ze de basis benodigdheden betalen, zoals hotel, vlucht en eten, dan kun je mij meenemen naar Pluto om tegen de kampioen daar te vechten. Ik houd gewoon van vechten man, de locatie maakt mij niet uit.

Carrière
Masvidal is een veteraan van de sport en begon zijn MMA-reis in 2003. Tien jaar later maakte hij zijn debuut voor de UFC. Gambred stapte vervolgens vijftien keer de Octagon in en geeft aan nog vier jaar door te zullen vechten.

''Ik heb nog vier jaar aan goede prestaties over. Ik heb niet veel oorlogen gehad waarin ik constant geraakt wordt door stoten, dat zal ook niet veranderen de komende vier jaar.Ik zal nog steeds een smooth vechter zijn die ervoor zorgt dat ze me missen, waarna ze geraakt worden. Ik heb nog een goede vier jaar voor mij. 

''Daarna, als ze met veel geld aankomen waartegen ik geen nee kan zeggen, dat is dan een ander verhaal. Maar ik zie mezelf doorgaan tot 38 [jaar] en daarna moet ik een nieuwe achtbaan zoeken, want dit is de leukste achtbaan die ik heb gereden in mijn leven, deze drugs genaamd vechten.''

UFC Fight Night 147 Till vs. Masvidal, 16 maart 2019, The O2 Arena, London

Main Card
Darren Till vs. Jorge Masvidal
Leon Edwards vs. Gunnar Nelson
Volkan Oezdemir vs. Dominick Reyes
Nathaniel Wood vs. José Alberto Quiñónez
Danny Roberts vs. Cláudio Silva
Jack Marshman vs. John Philips

Preliminary Card
Arnold Allen vs. Jordan Rinaldi
Nicolae Negumereanu vs. Saparbek Safarov
Tom Breese vs. Ian Heinisch
Danny Henry vs. Dan Ige
Molly McCann vs. Priscila Cachoeira
Mike Grundy vs. Nad Narimani
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk