next event
search
Volkan Oezdemir over Dominick Reyes: ''Hij is een goede striker, maar hij is slordig en makkelijk te raken''Bron foto: MMA Uno

Volkan Oezdemir over Dominick Reyes: ''Hij is een goede striker, maar hij is slordig en makkelijk te raken''

Mar 16, 2019 Volkan Oezdemir hoopt een negatieve reeks van twee verliespartijen te doorbreken in London. Hij zal de ongeslagen Dominick Reyes treffen op #UFCLondon.
Volkan Oezdemir bestormde de UFC in zijn debuutjaar. In 2017 versloeg hij Ovince Saint Preux, Misha Cirkunov en Jimi Manuwa. Binnen één jaar vocht hij zich naar een titelgevecht die hij verloor van de toenmalig UFC Light Heavyweightkampioen Daniel Cormier. In gesprek met Bloody Elbow praat No Time over zijn tegenstander in London Dominick Reyes, Johnny Walker en Alexander Gustafsson.

UFC London
Oezdemir hoopt een negatieve reeks van twee verliespartijen te doorbreken in London. Zijn tegenstander is de ongeslagen Reyes. No Time ziet Reyes als een goede striker maar ziet ook zijn zwakke punten.

''Ik denk dat één van mijn grootste voordelen, is mijn ervaring,'' aldus Oezdemir. ''Al mijn UFC-partijen waren tegen top concurrenten. Ik vocht back-to-back tegen top vechters. Hij is een goede striker, maar hij is slordig. Hij staat teveel rechtop en is makkelijk te raken. 

Johnny Walker
Net als Oezdemir creëert Johnny Walker veel hype in zijn eerste UFC-partijen. Waar No Time al in zijn vierde UFC-gevecht vocht voor de titel, kiest Walker ervoor om zijn tijd te nemen om zich te ontwikkelen. 

''Ik snap dat het slim is, maar voor mij is het belangrijker dat je beloont wordt voor de risico's die je neemt. Als je bereidt bent om te laten zien dat je de beste bent. Je moet het niet rustig aan doen en de veilige weg bewandelen. Ik vind dat dit een keuze is van een lafaard. Als je echt wil laten zien dat je de beste bent, dan moet je dat f*cking doen.

Alexander Gustafsson
Oezdemir vraagt al een tijdje om een confrontatie met voormalig titeluitdager Alexander Gustafsson. No Time wil een Best of Europe gevecht met The Mauler en hoopt dat het alsnog gebeurt in de toekomst.

''Ik wil nog steeds vechten tegen Gustafsson. Dat gevecht wil ik al een tijdje. Het was bijna rond maar toen brak ik mijn neus voor de tweede keer. Dat was jammer, Gustafsson is zeker iemand waaraan ik denk.

UFC Fight Night 147 Till vs. Masvidal, 16 maart 2019, The O2 Arena, London


Main Card
Darren Till vs. Jorge Masvidal
Leon Edwards vs. Gunnar Nelson
Volkan Oezdemir vs. Dominick Reyes
Nathaniel Wood vs. José Alberto Quiñónez
Danny Roberts vs. Cláudio Silva
Jack Marshman vs. John Philips

Preliminary Card
Arnold Allen vs. Jordan Rinaldi
Nicolae Negumereanu vs. Saparbek Safarov
Tom Breese vs. Ian Heinisch
Danny Henry vs. Dan Ige
Molly McCann vs. Priscila Cachoeira
Mike Grundy vs. Nad Narimani



REACTIES