next event
search
Jack Hermansson denkt aan Yoel Romero, Kelvin Gastelum of Chris Weidman voor volgende zetBron foto: MMA Junkie

Jack Hermansson denkt aan Yoel Romero, Kelvin Gastelum of Chris Weidman voor volgende zet

Apr 30, 2019 Jack Hermansson zorgde vorige week voor de upset door favoriet Jacaré Souza te verslaan. Hierdoor staat de zegereeks van The Joker op vier partijen. What's next? #UFCFtLauderdale
Jack Hermansson zorgde voor een grote upset tijdens UFC Fort Lauderdale van afgelopen weekend. The Joker versloeg favoriet Ronaldo Souza via unanimous decision. Hermansson pakte de partij op short notice nadat Yoel Romero moest afhaken en Paulo Costa afzag van de partij. The Joker heeft nu drie namen in gedachte voor zijn volgende stap.

Titelkans
Hermansson liet in gesprek met Ariel Helwani tijdens de The Ariel Helwani MMA Show weten dat hij denkt aan de grote namen. Een naam die hem naar of zo dicht mogelijk bij een titelgevecht brengt. The Joker denkt aan drie namen en heeft Yoel Romero als favoriet.

''We willen de grote jongens hebben,'' aldus Hermansson. ''Ik heb drie namen in gedachten, Yoel Romero, Kelvin Gastelum en Chris Weidman. Deze namen klinken het meest logisch voor mij. Als we via de rankings kijken, Romero is waarschijnlijk het hoogst gerankt. Dus, als ik Romero versla dan zullen mensen zeggen van: 'Hij verdient een titelgevecht.', Hij is waarschijnlijk ook de lastigste persoon. Hij is moeilijk te verslaan en is super gevaarlijk. Ik wil de persoon verslaan die mij een titelgevecht oplevert. Dus als hij dat is, dan wil ik hem.''

Zegereeks
Hermansson is bezig aan een sterke reeks in de UFC. Zijn laatste vier partijen werden allemaal gewonnen tegen achtereenvolgens Thales Leites, Gerald Meerschaert, David Branch en Ronaldo Souza. The Joker versloeg Branch en Souza binnen 28 dagen. Hermansson vocht al negen keer voor de UFC en verloor slechts twee keer. Alleen Cezar Ferreira en Thiago Santos waren te sterk op fight night.
REACTIES