next event
search
'Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 2 op UFC 241'Bron foto: SB Nation

'Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 2 op UFC 241'

May 1, 2019 Pensioen Brock Lesnar maakt weg vrij voor rematch Daniel Cormier vs. Stipe Miocic. Wie pakt de winst? #UFC241
Het zie ernaar uit dat de UFC Heavyweight divisie eindelijk weer zonder problemen door kan gaan. Voormalig UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic lijkt dan toch zijn gewenste rematch te krijgen met de huidige Heavyweightkampioen Daniel Cormier. Het gevecht zal plaatsvinden op UFC 241 in Anaheim, California.

Pensioen
De UFC Heavyweight divisie werd opgehouden door een mogelijke comeback van Amerikaans favoriet en voormalig UFC Heavyweightkampioen Brock Lesnar. UFC-president Dana White zag zijn oude money machine graag terugkeren en ook Cormier wilde graag wachten op Lesnar. White laat nu aan ESPN weten dat Lesnar met pensioen gaat.

''Brock is klaar,'' aldus White. Hij is met pensioen.''

Rematch
ESPN-journalist Brett Okamoto laat weten dat de UFC zich nu focust op de rematch tussen DC en Miocic. Beide vechters zijn al akkoord gegaan met de match-up.

''BREAKING: DC vs. Miocic 2 in de maak voor UFC Pay Per View van 17 augustus in Anaheim, California,'' aldus Okamoto. ''Beide vechters laten weten dat ze dicht tegen een akkoord aan zitten.''

UFC 226
Daniel Cormier daagde Stipe Miocic uit op UFC 226 voor zijn Heavyweighttitel. DC versloeg Miocic via een eerste ronde knockout waardoor hij de eerste twee-divisie kampioen werd die ook daadwerkelijk zijn titel verdedigde. Cormier verdedigde op zowel Light Heavyweight als op Heavyweight zijn UFC-titel. Sindsdien weigert Miocic partijen aan te nemen die niet voor de UFC-titel zijn, Het ziet ernaar uit dat hij alsnog zijn zin krijgt. Wie pakt de winst op UFC 241?REACTIES