next event
search
Anthony Smith: ''Het maakt mij geen f*ck uit wat er gaat gebeuren in dit gevecht, ik wil gewoon iets vernietigen'Bron foto: USA Today Sports

Anthony Smith: ''Het maakt mij geen f*ck uit wat er gaat gebeuren in dit gevecht, ik wil gewoon iets vernietigen'

May 29, 2019 Anthony Smith wil het feestje verpesten voor de Zweedse fans dit weekend. Hij treft Alexander Gustafsson op #UFCStockholm. Wie pakt de winst?
Drie maanden geleden verloor Anthony Smith zijn titelgevecht met UFC Light Heavyweightkampioen Jon Jones via unanimous decision. Lionheart reist nu af naar Zweden om Alexander Gustafsson uit te dagen in Stockholm. Smith heeft geen gameplan, hij wil gewoon iets vernietigen.

Vernietigen
In gesprek met Luke Thomas tijdens de laatste editie van The MMA Hour laat Smith weten dat hij gewoon iets wil vernietigen en dat het niet persoonlijk is.

''Om eerlijk te zijn, het maakt mij geen f*ck uit wat er gaat gebeuren in dit gevecht, ik wil gewoon iets vernietigen,'' aldus Smith. ''Ik wil gewoon presteren en niet anders. Ik wil hem zoveel mogelijk raken. Ik wil hem slaan waar het kan, wil hem trappen waar het kan en als hij in de buurt komt dan sleur ik hem naar de f*cking grond. Als hij dan opstaat dan doen we het nog een keer. Dat is het enige dat ik wil doen, ik wil presteren. We zien wel wat er gaat gebeuren want het is niets persoonlijks naar Alex. Het gaat om mij. Ik wil een pauze nemen maar ik kan het niet met dit brandend gevoel in mijn maag.''

''Ik hem gewoon een gevoel waarin ik iets moet vernietigen,'' vervolgde Smith. ''Dus het maakt mij niet uit wat er gaat gebeuren, ik moet dit gevoel gewoon uit mijn maag krijgen en het houd me in de avond wakker. Het maakt mij gewoon niet uit. Het is nu toevallig tegen Alex, maar het hadden ook tien andere gasten kunnen zijn.''

Geen gameplan
Lionheart laat weten dat hij geen gameplan heeft en dat hij vecht op druk en instinct.

''Er is geen gameplan. Mijn laatste twee partijen was ik teveel bezig met de gameplan waardoor ik te veel aan het nadenken was. Ik vecht op instinct en dat heb ik altijd gedaan. Ik ben iemand die veel druk zet en met flinke stoten zwaait. Ik kan een hele goede schone striker zijn maar diep van binnen ben ik gewoon niet zo. Ik denk dat ik tegen Jones iemand probeerde te zijn die ik niet was.''

UFC Fight Night 153 Gustafsson vs. Smith, 1 juni 2019, Ericsson Globe, Stockholm, Zweden

Main Card
Alexander Gustafsson vs. Anthonty Smith
Volkan Oezdemir vs. Ilir Latifi
Jimmi Manuwa vs. Aleksander Rakic
Makwan Amirkhani vs. Chris Fishgold
Damir Hadzovic vs. Christos Giagos
Daniel Teymur vs. Sung-Bin Jo

Preliminary Card
Rostem Akman vs. Sergey Khandozhko
Tonya Evinger vs. Lina Länsberg
Stevie Ray vs. Leonardo Santos
Nick Hein vs. Frank Camacho
Bea Malecki vs. Eduarda Santana
Darko Stosic vs. Devin Clark
Joel Alvarez Danilo Belluardo
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk