next event
search
Valentina Shevchenko verdedigt titel via brute knockoutBron foto:

Valentina Shevchenko verdedigt titel via brute knockout

Jun 9, 2019 UFC Women's Flyweightkampioene Valentina Shevchenko wist haar titel succesvol te verdedigen.
UFC Flyweightkampioen Valentina Shevchenko zette haar titel voor het eerst op het spel. Bullet trof afgelopen nacht Jessica Eye in de United Center, in Chicago. Shevchenko was de grote favoriet en wist dit meer dan waar te maken.

Knockout
Shevchenko liet een dominante prestatie zien en gaf Eye geen kans om in de partij te komen. Na een serie sterke trappen bracht Bullet het gevecht naar de grond, waar ze de rest van de ronde domineerde. In de tweede ronde was het snel gedaan. Via een harde trap tegen het hoofd ging Eye knockout. Het was gelijk duidelijk dat Evil bruut knockout ging en Shevchenko besloot dan ook om haar knockout niet uitbundig te vieren. Het gejuich in de United Center nam gestaag af doordat Eye niet meer opstond. Het duurde enkele minuten voordat het medisch team Eye onder luid applaus op een stoel konden zetten.REACTIES