next event
search
'Brian Ortega vs. Korean Zombie op UFC Mexico City'Bron foto: MMANytt

'Brian Ortega vs. Korean Zombie op UFC Mexico City'

Jul 16, 2019 Volgens de laatste geruchten zullen Brian Ortega en Korean Zombie elkaar treffen in Mexico City op 21 september. Who you got? #UFCMexicoCity
Chan Sung Jung, beter bekend als Korean Zombie, wil zijn verloren tijd, door middel van dienstplicht, snel inhalen. Vorige maand versloeg hij Renato Moicano via een eerste ronde technische knockout en nu heeft hij alweer twee potentiële partijen op de planning staan. Volgens de laatste geruchten zal hij Brian Ortega treffen op UFC Fight Night 159, in Mexico City. Het evenement zal plaatsvinden op 21 september.

Ortega vs. Korean Zombie
BJ Penn.com-journalist Chris Taylor bracht het nieuws als eerst naar buiten via sociale media. De Korean Zombie laat daarnaast weten dat hij nog steeds in actie wil komen in Zuid-Korea als de UFC daar haar deuren opent op 21 december, voor UFC Fight Night 165.

'''Breaking | Korean Zombie vs. Brian Ortega is in de maak voor 21 september in Mexico City,'' aldus Taylor. ''Het is geen titelgevecht maar volgens Korean Zombie's kamp 'The next best thing'. Goed om te vermelden, Jung wil nog steeds in actie komen op 21 december in Zuid-Korea.''

'Me too'
Brian Ortega liet vorige maand via sociale media weten dat hij klaar is om een opwachting te maken op UFC Mexico City. Gister heeft The Korean Zombie deze foto gerepost met als onderschrift, 'Me too'. 
REACTIES