next event
search
Jorge Masvidal accepteert alleen aanbiedingen van Kamaru Usman of Conor McGregorBron foto:

Jorge Masvidal accepteert alleen aanbiedingen van Kamaru Usman of Conor McGregor

Jul 17, 2019 Jorge Masvidal wil een titelgevecht tegen Kamaru Usman of een moneyfight met Conor McGregor. What's next voor Masvidal?
Jorge Masvidal wist binnen drie gevechten zijn naam vol in te picture te zetten. Twee keer deed hij dit in de Octagon en één keer deed hij dit backstage tijdens een post fight interview. Darren Till werd getrakteerd op een knockout in London en daarna werd Leon Edwards backstage getrakteerd op de inmiddels befaamde 'Three piece with the soda'. En op UFC 239 kopte Ben Askren al na vijf seconden een vliegende knie van Gamebred.

Titelgevecht of Moneyfight 
Malki Kawa, CEO van First Round Management, laat via sociale media weten dat Masvidal alleen partijen accepteert van UFC Welterweightkampioen Kamaru Usman en voormalig Feather - en Lightweightkampioen Conor McGregor. Malki's broer Abraham is de manager van Masvidal en werd benoemd als bron.


''Zojuist bevestigd, Jorge Masvidal' volgende gevecht zal of voor de titel zijn (als Usman het accepteert) of tegen Conor McGregor (als hij het accepteert),'' aldus Kawa. ''Dit zijn de enige twee partijen die hij aanneemt. Bron: zijn manager Abraham Kawa.''REACTIES