next event
search
Spike x Vechtersbazen #5 - Alistair OvereemBron foto:

Spike x Vechtersbazen #5 - Alistair Overeem

Jul 16, 2019 Alistair Overeem komt langs in de studio van Spike x Vechtersbazen. Bekijk hier aflevering 5.
Spike en Vechtersbazen hebben de handen ineen geslagen om een nieuw concept op te zetten. Vechtersbazen presentator Dennis Kornman wordt hierin vergezeld door oud Strikeforce Women's Bantamweightkampioene Marloes Coenen.

Spike x Vechtersbazen
De afleveringen zijn elke maandag vanaf 16.00u. te volgen via het YouTube kanaal van Spike Sports NL of je kunt kiezen voor de audio uitzending in de vorm van een podcast. De samenwerking is inmiddels een maand oud en eerder kwamen Bert Kops, Nieky Holzken, Gegard Mousasi en Mike Passanier langs in de studio. Aarzel dan ook niet om deze terug te kijken!REACTIES