next event
search
Donald Cerrone vs. Justin Gaethje Main Event voor UFC VancouverBron foto: MMA Junkie

Donald Cerrone vs. Justin Gaethje Main Event voor UFC Vancouver

Jul 18, 2019 Donald Cerrone vs. Justin Gaethje, een potentiële Fight of the Year matchup. Who you got?
Fan favorite Donald Cerrone gaat zich opmaken voor zijn vierde partij van 2019. Cowboy zal een andere fan favorite treffen in de vorm van Justin Gaethje. Een gevecht waarvan we zeker een Fight of the Night kunnen verwachten en wellicht zelfs Fight of the Year. De twee ontmoeten elkaar op UFC Fight Night 158 in Vancouver.

UFC Vancouver
Het evenement in Canada zal haar deuren openen in de Rogers Arena en zal plaatsvinden op 14 september. UFC-president Dana White liet aan Yahoo! Sports weten dat Cowboy en The Highlight het Main Event zullen verzorgen in Vancouver. 

Laatste partij
Cerrone vocht vorige maand zijn laatste partij op UFC 238 tegen Tony Ferguson. Hij verloor in de tweede ronde via een technische knockout door doktersbeslissing. Cowboy's laatste vier partijen waren allemaal Fight of the Night. Gaethje vocht in maart van dit jaar zijn laatste partij op UFC on EPSN 2 tegen Edson Barboza. Hij won via een eerste ronde knockout.REACTIES