next event
search
White over Masvidal vs. McGregor geruchten: 'Zeker niet, Masvidal is te groot voor Conor'Bron foto: USA Today Sports

White over Masvidal vs. McGregor geruchten: 'Zeker niet, Masvidal is te groot voor Conor'

Jul 18, 2019 UFC-president Dana White wil Conor McGregor niet meer zien in de 170-pond divisie. What's next voor Masvidal?
Jorge Masvidal's manager Abraham Kawa liet eerder deze week de plannen van Gamebred weten. Enkel aanbiedingen van UFC Welterweightkampioen Kamaru Usman en Conor McGregor zullen geaccepteerd worden. Dana White laat echter weten dat een confrontatie met de Notorious niet gaat gebeuren.

Te groot
Voor de camera's van TMZ kreeg White vragen over een potentiële matchup tussen Masvidal en de voormalig Feather - en Lightweightkampioen McGregor. White sprak dit tegen en wil McGregor niet meer zien in de welterweightdivisie.

''Zeker niet, Masvidal is te groot voor Conor,'' aldus White. ''Er zijn genoeg partijen voor Masvidal in zijn gewichtsdivisie zonder Conor. Hij is te groot voor Conor. Hij (McGregor red.) hoort niet in de 170 (pond red.) divisie. Hij heeft de ballen om te vechten op 170, maar hij hoort daar niet.''

Lightweight divisie
Mocht Masvidal zijn zinnen gezet hebben op een moneyfight dan kan de lightweight divisie de uitkomst bieden. Gamebred begon zijn UFC-carrière in de 155-divisie en vocht daar zeven partijen. Hij zette een MMA-record van 5-2 op voordat hij een divisie omhoog ging. Masvidal versloeg hier onder andere Tim Means, Michael Chiesa en James Krause.REACTIES