next event
search
'Junior dos Santos vs. Alexander Volkov op UFC Moskou'Bron foto: MMAnytt

'Junior dos Santos vs. Alexander Volkov op UFC Moskou'

Jul 31, 2019 Volgens de laatste geruchten ontmoeten Junior dos Santos en Alexander Volkov elkaar op #UFCMoskou Who you got?
Voormalig UFC Heavyweightkampioen Junior dos Santos verloor vorige maand van Francis Ngannou maar heeft nu alweer een partij te pakken. Het Russische Tass News Agency weet te melden dat Cigano Alexander Volkov zal treffen in Moskou,Rusland.

UFC Moskou
Het evenement staat bekend als UFC on ESPN+ 21 of UFC Fight Night 163 en staat gepland voor 9 november. De UFC zal haar deuren openen in de CSKA Arena.

Alexander Volkov
Drago stond eerder gepland voor een Russisch evenement. In Saint-Petersburg zou hij Alistair Overeem treffen maar hij trok zich terug en werd vervangen door Aleksei Oleinik. Volkov begon zijn UFC-carrière met vier overwinningen maar liep daarna tegen een rechterstoot op van Derrick Lewis en verloor via knockout, nadat hij de partij 14.50 min lang controleerde.REACTIES