next event
search
Hracho Darpinyan keert terug naar de Bellator kooi tegen Anatoly Tokov tijdens Bellator 229Bron foto:

Hracho Darpinyan keert terug naar de Bellator kooi tegen Anatoly Tokov tijdens Bellator 229

Aug 1, 2019 De Armeense Nederlander Hracho Darpinyan zal zijn tweede partij gaan vechten bij Bellator MMA.

Op woensdag bevestigde MMA Fighting met Bellator officials een aantal partijen, Anatoly Tokov vs. Hracho Darpinyan in een middleweight gevecht, en Derek Anderson maakte zijn weltergewicht debuut tegen Guilherme Vasconcelos, voor de show in Pechanga Resort en Casino in Temecula, Californië op 4 oktober.

Hracho Darpinyan (17-8-2) de Armeense Nederlander heeft vier achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam en heeft er vijf van zijn laatste zes gewonnen. Hij vocht een draw tegen Harris in zijn Bellator-debuut.

Tokov (28-3) is ongeslagen in vier Bellator partijen sinds hij bij de promotie kwam in 2017. Zijn laatste overwinning was een submission in de tweede ronde over veteraan Gerald Harris en een unaniem besluit over ex-Bellator-kampioen Alexander Shlemenko.

Anderson (15-3) maakt de stap naar 170 pond nadat hij de laatste jaren voornamelijk op 155 pond had gestreden. "The Barbaric" heeft winstpartijen over Patricky Freire en Saad Awad. Zijn laatste twee partijen waren afgesproken op catchweight, waaronder zijn meest recente partij op 165 pond tegen Zak Bucia die eindigde met Anderson die een unanieme beslissing won.

Vasconcelos (10-5) heeft een 3-2 record in de Bellator-kooi. Onlangs verloor hij een unaniem besluit aan David Rickels in Bellator 210 afgelopen november.

Het main event van Bellator 229 zal voorzien worden door voormalig kampioen Andrey Koreshkov en Lorenz Larkin.
REACTIES