next event
search
'Mackenzie Dern maakt snelle Octagon-return na bevalling'Bron foto: USA Today Sports

'Mackenzie Dern maakt snelle Octagon-return na bevalling'

Jul 30, 2019 MacKenzie Dern zal volgens de laatste geruchten Amanda Ribas treffen in oktober. Dern was vorige maand bevallen van haar eerste kind.
De Brazilian Jiu-Jitsu specialist Mackenzie Dern lijkt haar weg naar de UFC-Octagon weer snel gevonden te hebben nadat ze is bevallen van haar dochter Moa op 9 juni. Dern zal het opnemen tegen Amanda Ribas.

Oktober 
ESPN-journalist Brett Okamoto brengt naar buiten dat de dames verbaal een akkoord hebben gesloten.Het gevecht wordt gericht op oktober maar er is nog geen locatie bekendgemaakt.

''Breaking: Er is een verbale overeenkomst voor een strawweightgevecht in oktober tussen Mackenzie Dern en Amanda Ribas,'' aldus Brett Okamoto.

Mackenzie Dern
Dern is nog altijd ongeslagen in haar MMA-carrière en wist merendeel van haar partijen te winnen via submission. Ze heeft een record van 7-0 en 2-0 in de UFC, waar ze Ashley Yoder en Amanda Cooper versloeg. Dern wist tot drie keer toe niet haar streefgewicht te halen.

Amanda Ribas
Ribas maakte afgelopen maand eindelijk haar debuut voor de organisatie nadat ze oorspronkelijk gepland stond om de Octagon te betreden in 2017. De Braziliaanse testte positief op ostarine waardoor ze een schorsing kreeg opgelegd van twee jaar door de United States Anti-Doping Agency. Uiteindelijk bleek het om een bevuild supplement te gaan waarna Ribas strafvermindering kreeg. Ze heeft een MMA-record van 7-1 en versloeg Emily Whitmire vorige maand via een tweede ronde submission in haar UFC-debuut.REACTIES