next event
search
Al Iaquinta vs. Dan Hooker op UFC 243Bron foto: UFC

Al Iaquinta vs. Dan Hooker op UFC 243

Aug 22, 2019 Dan Hooker krijgt zijn gewenste #UFC243 partij en zal Al Iaquinta treffen in Melbourne, Australië. Who you got?
Dan Hooker stond afgelopen maand nog in de Octagon en heeft nu alweer een nieuwe partij in de planning. The Hangman versloeg James Vick via een eerste ronde knock-out en liet tijdens zijn Octagon-interview weten dat hij in actie wil komen in Australië. Al Iaquinta zorgt ervoor dat Hooker' wens verwezenlijkt wordt.

UFC 243
Het PPV-evenement staat gepland voor 6 oktober en zal haar deuren openen in de Marvel Stadium, waar plek is voor maar liefst 60.000 fans. Het Main Event zal verzorgd worden door UFC Middleweightkampioen Robert Whittaker vs. interim UFC Middleweightkampioen Israel Adesanya.Iaquinta
Ragin Al verzorgde in zijn laatste twee partijen het Main Event. Een rematch met Kevin Lee werd gewonnen en afgelopen mei verloor hij via een unanimous decision van Donald Cerrone.REACTIES