next event
search
Engelse rugby ster James Haskell tekent voor Bellator MMABron foto:

Engelse rugby ster James Haskell tekent voor Bellator MMA

Aug 22, 2019 Bellator MMA heeft met James Haskell een nieuwe heavyweight aangetrokken. #Bellator #BellatorMMA
Bellator MMA heeft een nieuwe Heavyweight toegevoegd aan hun zwaarste divisie. Het gaat hier om de Engelse rugby ster James Haskell. De promotie bracht eerst een silhouet uit van de imposante Haskell om de fans nieuwsgierig te maken.Haskell
De 34-jarige Haskell heeft een lengte van 1,93m en weegt rond de 118kg. Hij heeft gewerkt als een MMA-analist voor BT Sports en heeft getraind bij London Shootfighters, waar onder andere Michael Venom Page traint. Haskell kondigde afgelopen mei zijn rugby pensioen aan. Hij zal volgende week woensdag gepresenteerd worden via een persconferentie in London. 


''Welkom in het team James Haskell,'' aldus Bellator. ''De internationale rugby ster zal vechten in de Bellator heavyweightdivisie.''
REACTIES