next event
search
'Aljamain Sterling vs. Frankie Edgar op UFC 244'Bron foto: The Mac Life

'Aljamain Sterling vs. Frankie Edgar op UFC 244'

Aug 19, 2019 Voormalig UFC Lightweightkampioen Frankie Edgar lijkt zijn eerste bantamweight sparringspartner gevonden te hebben in de vorm van Aljamain Sterling. Who you got?
Voormalig UFC Lightweightkampioen en UFC Featherweight titeluitdager Frankie Edgar besloot onlangs om nog een een gewichtsklasse te zakken. Nu heeft hij hoogstwaarschijnlijk zijn eerste tegenstander gevonden. The Answer zal zijn bantamweight-debuut maken tegen #2 Aljamain Sterling op UFC 244.

UFC 244
Het PPV-evenement zal plaatsvinden op 2 november en zal haar deuren openen in het historische Madison Square Garden in New York. Eerdere aangekondigde partijen zijn Corey Anderson vs. Johnny Walker en Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov. ESPN-journalist Ariel Helwani liet het gerucht weten via sociale media.''In aanvulling op (verwijzend naar een eerdere UFC 244 Tweet red.), ik hoor dat ze momenteel Sterling vs. Edgar op 135 aan het bespreken zijn voor dezelfde kaart. Zit nog in een vroege fase,'' aldus Helwani.

Sterling
Funk Master is momenteel bezig aan een sterke zegereeks van vier partijen. Brett Johns, Cody Stamann, Jimmie Rivera en Pedro Munhoz trokken allemaal aan het kortste eind tegen Sterling. Hij bezit momenteel de 2e plek in de UFC Bantamweightrankings. 

Edgar
Na dertien partijen in de UFC Lightweightdivisie en twaalf partijen in de UFC Featherweightdivisie koos The Answer ervoor om zijn geluk te beproeven in de  UFC Bantamweightdivisie. De voormalige UFC-kampioen verdedigde zijn 155-titel drie keer en streed daarnaast tot drie keer toe om 145-goud. Eénmaal om de interim titel en tweemaal om de onbetwiste-titel. Echter, wist hij hier geen beslag op te leggen. Zowel José Aldo (2x red,) als de huidig UFC Featherweightkampioen Max Holloway waren te sterk.REACTIES