next event
search
Spike x Vechtersbazen #10 - Anissa HaddaouiBron foto: Spike x Vechtersbazen

Spike x Vechtersbazen #10 - Anissa Haddaoui

Aug 19, 2019 Anissa Haddaoui komt vandaag langs in de studio van Spike x Vechtersbazen. Bekijk hier aflevering 10.
Spike en Vechtersbazen hebben de handen ineen geslagen om een nieuw concept op te zetten. Vechtersbazen presentator Dennis Kornman wordt hierin vergezeld door oud Strikeforce Women's Bantamweightkampioene Marloes Coenen.

Spike x Vechtersbazen
De afleveringen zijn elke maandag vanaf 16.00u. te volgen via het YouTube kanaal van Spike Sports NL of je kunt kiezen voor de audio uitzending in de vorm van een podcast. Eerder kwamen Bert Kops, Nieky Holzken, Gegard Mousasi, Mike Passanier, Alistair Overeem, Ernesto Hoost, Costello van Steenis, Ilias Bulaid, Germaine de Randamie en Peter Aerts langs in de studio. Aarzel dan ook niet om deze terug te kijken!REACTIES