next event
search
Hesdy Gerges treft Dragos Zubco op Bellator MilaanBron foto: Bellator MMA

Hesdy Gerges treft Dragos Zubco op Bellator Milaan

Aug 30, 2019 Hesdy Gerges gaat de kooi in voor zijn tweede Bellator-partij. Hij zal Dragos Zubco ontmoeten op 12 oktober in Milaan. #BellatorMilaan #Bellator230
Hesdy Gerges gaat zich opmaken voor een terugkeer in de Bellator-kooi. Fighterheart zal onderdeel zijn van het Bellator Milaan/ Bellator 230 evenement van de organisatie. Hij zal hier vechten op de Bellator Milaan kaart. 

Bellator Milaan
Het evenement is onderdeel van de Bellator European Fight Series die gekoppeld worden aan een genummerd Bellator evenement. Bellator Milaan/230 staat gepland voor 12 oktober en zal haar deuren openen in de Ex Palalido Arena in Milaan, Italië. Melvin Manhoef zal het Main Event verzorgen van Bellator Milaan waar hij Yannick Bahati zal treffen.

Kickboxing
Zowel Gerges als Zubco hebben een kickboks achtergrond en kwamen beide uit voor Glory Kickboxing. De fans in Milaan en de kijkers via Spike Nederland kunnen dus een staand gevecht verwachten.
REACTIES