next event
search
Paulo Costa: 'Ik denk dat Whittaker wint van Adesanya, maar als Adesanya wint dat wil ik zijn gezicht met alle liefde slaan'Bron foto: ESPN

Paulo Costa: 'Ik denk dat Whittaker wint van Adesanya, maar als Adesanya wint dat wil ik zijn gezicht met alle liefde slaan'

Aug 18, 2019 Paulo Costa heeft een persoonlijke vete met Israel Adesanya en hoopt stiekem op een overwinning van The Last Stylebender. The Eraser zal richting Melbourne vliegen om zijn 'volgende' tegenstander te bekijken. Who you got? #UFC241 #UFC243
Paulo Costa stapte de UFC-Octagon in om een ongeslagen MMA-record te verdedigen tegen voormalig UFC Middleweight titeluitdager Yoel Romero. The Eraser wist zijn ongeslagen status te behouden maar zag wel zijn 100% finish rate verloren gaan. Costa hoopt dat Israel Adesanya de titel wint zodat hij The Last Stylebender hardhandig kan aanpakken.

Titelgevecht
Met 12 finishes op zijn MMA-record (11 KO/TKO, 1 submission red) en een eens zo gevaarlijke Romero was het wachten op een knock-out, die helaas nooit kwam. Wat wel kwam was een Fight of the Night prestatie van 15 minuten waarin flinke stoten uitgewisseld werden. The Eraser gaat nu wachten op een titelgevecht nadat hij de sterkste man uit de divisie heeft verslagen.

''Yoel Romero is een taaie gast maar ik heb aan iedereen laten zien dat ik nog taaier ben dan hem,'' aldus Costa. ''Ik heb de meest sterke gast uit de divisie verslagen en nu heb ik aan iedereen laten zien dat ik de volgende kampioen kan zijn. Ik zal wachten op een titelgevecht.''

UFC 243
In Melbourne wordt beslist wie de onbetwiste UFC Middleweight kampioen wordt. UFC Middleweightkampioen Robert Whittaker neemt het op tegen interim UFC Middleweightkampioen Israel Adesanya. Costa hoopt op een overwinning van The Last Stylebender zodat hij hem een lesje kan leren. De Braziliaan zal het vliegtuig pakken naar Australië. 

''Ja dat wil ik zeker. Ik wil in het vliegtuig met Dana White. Ik wil in hetzelfde vliegtuig als Dana White daarheen, in de privé jet haha, en dan champagne drinken met hem. Ik denk dat Whittaker wint van Adesanya, maar als Adesanya wint dat wil ik zijn gezicht met alle liefde slaan.''

''Ja dat heb ik (persoonlijke vete red.), het is persoonlijk met Adesanya. Hij praat veel maar hij heeft zich nog niet bewezen, snap je. Als Adesanya de belt pakt, hoe dan ook, dan zal ik hem vermoorden.''REACTIES