next event
search
Daniel Cormier: 'Ik ben teleurgesteld dat ik het niet goed heb gedaan voor mijn coaches'Bron foto:

Daniel Cormier: 'Ik ben teleurgesteld dat ik het niet goed heb gedaan voor mijn coaches'

Aug 18, 2019 Voormalig UFC Light Heavy - en Heavyweightkampioen Daniel Cormier is teleurgesteld dat hij niet luisterde naar zijn coaches en spreekt zich uit over zijn toekomst. Komt DC nog terug? #UFC241
Voormalig UFC Light Heavy - en Heavyweightkampioen wist zijn Heavyweighttitel niet te verdedigen in een rematch met Stipe Miocic. Cormier verloor via een vierde ronde technische knock-out. DC is vooral teleurgesteld dat hij zijn coaches heeft genegeerd en denkt na over zijn toekomst. 

Teleurgesteld
DC staat vooral bekend als iemand die veel druk zet tijdens zijn partijen. Gaande de partij veranderde Cormier 'in the heat of the game' zijn gameplan en luisterde niet naar zijn coaches.

''Erg teleurgesteld,'' aldus Cormier. ''Ik ben gewoon erg teleurgesteld. Teleurgesteld in mezelf en dat ik niet deed waarvoor ik getraind heb, het niet luisteren naar mijn coaches. Ze smeekte mij dat ik dezelfde gameplan als de eerste ronde zou gebruiken. Dus ik ben teleurgesteld dat ik het niet goed heb gedaan voor mijn coaches.'' 

Rubber Match
Momenteel staat het 1-1 tussen Miocic en Cormier. Normaal gesproken een ideaal scenario om een rubber match in te plannen, maar DC is nog niet zeker of hij terugkeert naar de Octagon.

''Ik denk dat ik wil een rematch krijgt als ik het wil. Maar het is iets dat ik moet bespreken met mijn team, mijn vrouw en mijn kinderen. Mijn zoon kleine Daniel vroeg aan mij,'Pap, ben jij nu met pensioen?', en ik zei, 'Ik weet het niet', en vroeg, 'Zou jij boos worden als ik dat ben', en hij zei, 'Nee.'. Dus we zien wel wat er gaat gebeuren, we moeten er nog achter komen. Ik probeer deze beslissingen niet met emoties te maken, want ik begrijp dat dat veel invloed heeft dan. Dus ik moet mijn tijd nemen en alles uitzoeken''

''Ik hoef niet per se te vechten,'' vervolgde Cormier. ''Ik heb veel geld verdient buiten de Octagon en ik heb veel geld verdient met vechten dus de essentie gaat liggen op, of ik terug wil keren om deze misstap recht te zetten. Dat zal het enige zijn dat mij terug zal brengen naar het vechten denk ik.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk