next event
search
Daniel Cormier: 'Ik ben teleurgesteld dat ik het niet goed heb gedaan voor mijn coaches'Bron foto:

Daniel Cormier: 'Ik ben teleurgesteld dat ik het niet goed heb gedaan voor mijn coaches'

Aug 18, 2019 Voormalig UFC Light Heavy - en Heavyweightkampioen Daniel Cormier is teleurgesteld dat hij niet luisterde naar zijn coaches en spreekt zich uit over zijn toekomst. Komt DC nog terug? #UFC241
Voormalig UFC Light Heavy - en Heavyweightkampioen wist zijn Heavyweighttitel niet te verdedigen in een rematch met Stipe Miocic. Cormier verloor via een vierde ronde technische knock-out. DC is vooral teleurgesteld dat hij zijn coaches heeft genegeerd en denkt na over zijn toekomst. 

Teleurgesteld
DC staat vooral bekend als iemand die veel druk zet tijdens zijn partijen. Gaande de partij veranderde Cormier 'in the heat of the game' zijn gameplan en luisterde niet naar zijn coaches.

''Erg teleurgesteld,'' aldus Cormier. ''Ik ben gewoon erg teleurgesteld. Teleurgesteld in mezelf en dat ik niet deed waarvoor ik getraind heb, het niet luisteren naar mijn coaches. Ze smeekte mij dat ik dezelfde gameplan als de eerste ronde zou gebruiken. Dus ik ben teleurgesteld dat ik het niet goed heb gedaan voor mijn coaches.'' 

Rubber Match
Momenteel staat het 1-1 tussen Miocic en Cormier. Normaal gesproken een ideaal scenario om een rubber match in te plannen, maar DC is nog niet zeker of hij terugkeert naar de Octagon.

''Ik denk dat ik wil een rematch krijgt als ik het wil. Maar het is iets dat ik moet bespreken met mijn team, mijn vrouw en mijn kinderen. Mijn zoon kleine Daniel vroeg aan mij,'Pap, ben jij nu met pensioen?', en ik zei, 'Ik weet het niet', en vroeg, 'Zou jij boos worden als ik dat ben', en hij zei, 'Nee.'. Dus we zien wel wat er gaat gebeuren, we moeten er nog achter komen. Ik probeer deze beslissingen niet met emoties te maken, want ik begrijp dat dat veel invloed heeft dan. Dus ik moet mijn tijd nemen en alles uitzoeken''

''Ik hoef niet per se te vechten,'' vervolgde Cormier. ''Ik heb veel geld verdient buiten de Octagon en ik heb veel geld verdient met vechten dus de essentie gaat liggen op, of ik terug wil keren om deze misstap recht te zetten. Dat zal het enige zijn dat mij terug zal brengen naar het vechten denk ik.''REACTIES