next event
search
Stipe Miocic zag gouden ticket via body shotsBron foto:

Stipe Miocic zag gouden ticket via body shots

Aug 18, 2019 UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic heeft zijn titel teruggewonnen van Daniel Cormier. De stoten tegen het lichaam bleken de gouden zet. What's next for Miocic? #UFC241
UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic besloot om 13 maanden te wachten op een rematch met Daniel Cormier en mag zich nu weer de Baddest Man on the Planet noemen via een vierde ronde technische knock-out. De stoten tegen het lichaam werd uiteindelijk de sleutel naar succes.

Bodyshots
Tijdens de post fight persconferentie liet Miocic weten dat hij een kans zag via stoten tegen het lichaam. 

''Het is iets dat ik zag en sprak er eerder deze week over met mijn coach,'' aldus Miocic. ''Ik zei,'Man, herinner je je nog dat hij zijn armen omhoog gooit voordat hij gaat stoten of als hij stoten blokkeert?, en ik had zoiets van, 'Weet je wat, niemand test echt zijn lichaam dus dat ga ik doen.', Ik herinner me nog zijn gevecht met Anderson Silva op UFC 200, daar werd hij geraakt met een bodyshot via een trap en ik dacht misschien is hij toch iets zwakker dan hij dacht. Dus ik raakt hem met een paar en ik zag hem wegtrekken.''

Legacy
Miocic wil eerst gaan genieten van zijn nieuwe huis en zijn lichaam tot rust laten komen voordat hij gaan nadenken over een nieuwe tegenstander. Hij geeft aan dat het vanaf nu allemaal draait om zijn nalatenschap.

''Dat is de nr. 1 vraag na elk gevecht. Tegen wie ga je nu vechten, haha. Eerlijk gezegd, luister ik heb net een nieuw huis gekocht. Ben daar nu twee weken, ik wil eerst in de hot tub, het zwembad, mijn lichaam laten rusten en dan kijken we daarna wel weer.''

''Het draait nu allemaal om legacy,'' vervolgde Miocic. ''Eerst had ik altijd zoiets van f*ck de legacy, maar nu draait het allemaal om legacy. Dat ik een goede kerel ben, taaie vechter, dat ik om ben gegaan met tegenslag. Ik heb nooit de makkelijke route gepakt. Ik vind het leuk als het moeilijk is want dat maakt de overwinning alleen maar beter.''REACTIES