next event
search
Demetrious Johnson treft Danny Kingad in ONE Flyweight World Grand Prix FinaleBron foto:

Demetrious Johnson treft Danny Kingad in ONE Flyweight World Grand Prix Finale

Aug 2, 2019 Demetrious Johnson heeft Tatsumitsu Wada verslagen en zal Danny Kingad treffen in de finale van de ONE Flyweight World Grand Prix. #ONEChampionship #WeAreOne #DawnOfHeroes #Century
De halve finales gingen tussen Demetrious Johnson vs. Tatsumitsu Wada en Danny Kingad vs. Reece McLaren. In de eerste halve finale versloeg Kingad McLaren via een split decision. In de tweede halve finale versloeg Johnson Wada via een unanimous decision. In de kwart finale was Johnson via een tweede ronde submission te sterk voor Yuya Wakamatsu.

ONE Championship: Century

De finale staat gepland voor 13 oktober 2019 in Tokio, Japan. Het evenement zal plaatsvinden in de Ryōgoku Kokugikan. Het beloofd een groots evenement te worden waar naast de twee Grand Prix finales (Fly - en Lightweight red.) ook drie titelpartijen zullen plaatsvinden.

ONE Atomweightkampioene Angela Lee zal haar titel verdedigen tegen ONE Strawweightkampioene Xiong Jingnan. Eerder wist Jingnan haar titel te verdedigen tegen Lee. ONE Light Heavyweightkampioen Aung La Nsang zal zijn titel op het spel zetten tegen ONE Heavyweightkampioen Brandon Vera. Nsang is ook in het bezit van de ONE Middleweighttitel. Tot slot zal ONE Bantamweightkampioen Bibiano Fernandes zijn titel verdedigen tegen Kevin Belingon. Het zal de vierde confrontatie worden tussen de beide heren waarvan Bibiano er twee won.REACTIES