next event
search
Eddie Alvarez treft Saygid Arslanaliev in ONE Lightweight World Grand Prix finaleBron foto:

Eddie Alvarez treft Saygid Arslanaliev in ONE Lightweight World Grand Prix finale

Aug 2, 2019 Eddie Alvarez heeft Eduard Folayang verslagen en zal Saygid Guseyn Arslanaliev treffen in de finale van de ONE Lightweight World Grand Prix. #ONEChampionship #WeAreOne #DawnOfHeroes #Century
Eddie Alvarez en Eduard Folayang werden last minute toegevoegd aan de ONE Lightweight Grand Prix nadat het toernooi werd geteisterd met blessures. In de tweede halve finale versloeg Alvarez voormalig ONE Lightweightkampioen Eduard Folayang via een eerste ronde submission (rear-naked choke red.). Alvarez zal Saygid Guseyn Arslanaliev treffen die zowel Ev Ting als Amir Khan versloeg via knockout in de eerste ronde.

Nastyukhin vs. Tynanes
De halve finale ging oorspronkelijk tussen Timofey Nastyukin en Lowen Tynanes. Beide wisten hun kwartfinale te winnen tegen Eddie Alvarez en Honorio Banario. Als eerst viel Tynanes uit wegens een blessure waardoor Banario alsnog doorging naar de halve finale. Uiteindelijk moest ook Nastyukin zich geblesseerd terugtrekken.

ONE Championship: Century
De finale staat gepland voor 13 oktober 2019 in Tokio, Japan. Het evenement zal plaatsvinden in de Ryōgoku Kokugikan. Het beloofd een groots evenement te worden waar naast de twee Grand Prix finales (Fly - en Lightweight red.) ook drie titelpartijen zullen plaatsvinden.

ONE Atomweightkampioene Angela Lee zal haar titel verdedigen tegen ONE Strawweightkampioene Xiong Jingnan. Eerder wist Jingnan haar titel te verdedigen tegen Lee. ONE Light Heavyweightkampioen Aung La Nsang zal zijn titel op het spel zetten tegen ONE Heavyweightkampioen Brandon Vera. Nsang is ook in het bezit van de ONE Middleweighttitel. Tot slot zal ONE Bantamweightkampioen Bibiano Fernandes zijn titel verdedigen tegen Kevin Belingon. Het zal de vierde confrontatie worden tussen de beide heren waarvan Bibiano er twee won.REACTIES