next event
search
'Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov op UFC 244'Bron foto: MMA News

'Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov op UFC 244'

Aug 1, 2019 Volgens de laatste geruchten zullen de zwaargewichten elkaar treffen in het historische Madison Square Garden. Who you got? #UFC244
Derrick Lewis lijkt terug te keren naar de UFC-Octagon. The Black Beast zal op UFC 244 Blagoy Ivanov treffen. Bagata won zijn laatste twee partijen tegen Ben Rothwell en Tai Tuivasa en Lewis verloor zijn laatste twee partijen tegen Daniel Cormier en Junior dos Santos.

UFC 244
Het evenement staat gepland voor 2 november 2019 en zal haar deuren openen in het historische Madison Square Garden. Het nieuws werd naar buiten gebracht door ESPN-journalist Brett Okamoto.''Breaking: De UFC is bezig met een partij tussen Derrick Lewis en Blagoy Ivanov voor UFC 244 in de MSG,'' aldus Okamoto. ''Bijna één jaar na Lewis' titelgevecht tegen DC in hetzelfde gebouw en zijn eerste verschijning sinds zijn knieoperatie eerder dit jaar.''REACTIES