next event
search
Robbie Lawler Top 5 KnockoutsBron foto:

Robbie Lawler Top 5 Knockouts

Aug 1, 2019 In aanloop naar Lawler vs. Covington heeft de UFC Robbie Lawler Top 5 Knockouts vrijgegeven. Check hier "Ruthless" Top 5.

Robbie Lawler gaat al een hele tijd mee in de Mixed Martial Arts wereld. Zijn eerste professionele partij vocht hij in 2001 en heeft sindsdien 42 keer in de kooi/ring gestaan. In zijn carrière heeft Lawler in verschillende grote organisaties gevochten zoals, Elite XC, Strikeforce en twee keer in de UFC. Daar bovenop heeft Lawler altijd tegen de grootste namen gestaan zoals, Nick Diaz, Evan Tanner, Jake Shields, Melvin Manhoef, Ronaldo Souza, Rory MacDonald, Johnny Hendricks, Carlos Condit, Tyron Woodley, Donald Cerrone, Rafael Dos Anjos en Ben Askren gestaan. Van zijn 28 overwinningen heeft hij er maar liefst 20 gewonnen via TKO/KO en maar 1 submission. Bekijk hieronder de top 5 KO's van Robbie Lawler.REACTIES