next event
search
Jessica Andrade denkt aan superfight met Valentina ShevchenkoBron foto:

Jessica Andrade denkt aan superfight met Valentina Shevchenko

Aug 1, 2019 UFC Women's Strawweightkampioene Jessica Andrade hoopt op superfight met UFC Women's Flyweightkampioene Valentina Shevchenko na haar confrontatie met Weili Zhang. #UFCShenzhen #UFCUruguay
UFC Women's Flyweightkampioene Jessica Andrade zal eind deze maand haar titel voor het eerst verdedigen tegen Weili Zhang in Shenzhen, China. Het zal een zware klus worden om de Magnum te verslaan op eigen bodem, maar Bate Estaca kijkt al voorzichtig naar haar volgende partij.

Superfight
In gesprek met het Braziliaanse Portal do Vale Tudo laat Andrade weten dat ze een twee-divisie kampioen wil worden en wel oren heeft naar een confrontatie met Shevchenko. De UFC Women's Flyweightkampioene zal volgende week haar titel op het spel zetten tegen Liz Carmouche in Montevideo, Uruguay.

''Dat is een gevecht die ik graag wil hebben,'' aldus Andrade. Ik geloof dat, als ik mijn volgende gevecht win, wat het meest belangrijke gevecht is nu, dan zal ik misschien vragen om een gevecht met Shevchenko. Ze is de beste flyweight dus dat zal een goede test zijn voor mij.''

''Ik mag haar heel graag,'' vervolgde Andrade. ''Ik geef haar altijd een knuffel en praat met haar als ik haar tegenkom, maar ik wil mezelf ook testen. Ik wil kijken wat mijn niveau echt is, of ik mij echt heb ontwikkelt. Als ik mijn titel nu verdedig, dan zal ik wel om een kans vragen om met Valentina te vechten en om kampioen te worden in twee divisies.''

UFC Shenzhen
Eerst moet ze zien af te rekenen met Zhang die sinds 2014 niet meer verloor en een zegereeks opbouwde van negentien partijen. Magnum heeft tijdens haar MMA-carrière veel problemen gehad met het vinden van tegenstanders die haar wilde treffen en zal daarnaast ook gesteund worden door de Chinese fans. Ze kan geschiedenis schrijven als de eerste Chinese UFC-kampioen. Het evenement staat gepland voor 31 augustus 2019 en zal haar deuren openen in de Shenzhen Universade Sports Centre Arena.
REACTIES