next event
search
'Marc Diakiese vs. Lando Vannata op UFC Kopenhagen'Bron foto: UFC

'Marc Diakiese vs. Lando Vannata op UFC Kopenhagen'

Aug 13, 2019 Volgens de laatste geruchten zullen Marc Diakiese en Lando Vannata elkaar volgende maand treffen op UFC Kopenhagen. Who you got? #UFCCopenhagen #UFCDenmark
Marc Diakiese zal volgens de laatste geruchten Lando Vannata volgende maand treffen in Denemarken. Beide vechters laten via sociale media weten dat er een aankondiging komt, wat de geruchten extra kracht bij zet. 

UFC Kopenhagen
Het evenement gaat ook door het leven als UFC on ESPN + 18 of UFC Fight Night 160 volgens de oude telling. Het staat gepland voor 28 september 2019 en zal haar deuren openen in de Royal Arena. Eerder aangekondigde partijen zijn; Jack Hermansson vs. Jared Cannonier, Gunnar Nelson vs. Thiago Silva en Nicolas Dalby vs. Alex Oliveira. Het Engelse Newsome MMA bracht het nieuws naar buiten.''Breaking: Bronnen bevestigen dat de UFC bezig is aan een vermakelijke UFC Lightweight gevecht voor #UFCCopenhagen op 28 september, met Marc Diakiese vs. Lando Vannata,'' aldus Newsome.

Bonecrusher vs. Groovy
Beide vechters wisten in hun laatste partij een negatieve reeks te doorbreken. Diakiese versloeg Joseph Duffy via een unanimous decision waardoor hij een reeks van drie verloren partijen wist te doorbreken. Vannata versloeg Marcos Rosa Mariano via een eerste ronde submission waardoor hij na vier partijen weer wist te winnen. Zowel Diakiese als Vannata lieten via sociale media weten dat er een gevecht aankomt.''Vechtnieuws komt eraan,'' aldus Diakiese.''Vechtcontract is getekend, raad maar wie,'' aldus Vannata.REACTIES