next event
search
Valentina Shevchenko: 'Ik weet dat de trilogie gaat gebeuren'Bron foto: USA Today Sports

Valentina Shevchenko: 'Ik weet dat de trilogie gaat gebeuren'

Aug 8, 2019 UFC Flyweightkampioene Valentina Shevchenko verwacht een derde ontmoeting met UFC Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes.
UFC Flyweightkampioene kan zich aankomend weekend revancheren voor haar eerste professionele MMA-verlies uit haar carrière. In Montevideo, Uruguay treft ze Liz Carmouche voor haar tweede titelverdediging. Bullet verwacht een derde ontmoeting met UFC Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes.

Trilogie
In gesprek met het Braziliaanse Ag Fight spreekt Shevchenko over haar rivaliteit met Nunes en dat ze een derde ontmoeting verwacht met The Lioness.

''Ik ben eerst gefocust om mijn titel te verdedigen, om weer een succesvolle titelverdediging te maken,'' aldus Shevchenko. ''Daarna zien we wel weer. Ik heb veel tijd besteed aan de rivaliteit met Amanda en ik denk dat een derde gevecht zal gebeuren. Nu ben ik gefocust om mijn flyweighttitel te verdedigen, maar we zien wel wat de toekomst in petto heeft.''

''Ik ben niet gefocust op wat ze denkt,'' vervolgde Shevchenko. ''Ik ben gefocust op mijn divisie en om het verdedigen van mijn belt. Het maakt niet uit wat ze denkt of wat ik denk. Ik weet dat de trilogie gaat gebeuren.''

Nunes
Shevchenko's enige verliespartijen binnen de UFC zijn tegen Nunes. In 2016 verloor ze via een unanimous decision en een jaar later verdedigde The Lioness haar titel via een controversiële split decision.

UFC Fight Night 156: Shevchenko vs. Carmouche 2, 10 augustus 2019, Antel Arena, Montevideo, Uruguay

Main Card
(C) Valentina Shevchenko vs. #3 Liz Carmouche | Women's Flyweight titelgevecht
#15 Vincent Luque vs. Mike Perry | Welterweight gevecht
Luis Garagorri vs. Humberto Bandenay | Featherweight gevecht
#7 Volkan Oezdemir vs. #9 Ilir Latifi | Light Heavyweight gevecht
Rodolfo Vieira vs. Oskar Piechota | Middleweight gevecht
Enrique Barzola vs. Bobby Moffett | Featherweight gevecht

Preliminary Card
Ciryl Gane vs. Raphael Pessoa Nunes | Heavyweight gevecht
#8 Tecia Torres vs. Marina Roriguez | Women's Flyweight gevecht
#8 Rogerio Bontorin vs. #13 Raulian Paiva | Flyweight gevecht
Geraldo de Freitas vs. Chris Gutierrez | Bantamweight gevecht
Rafael Fiziev vs. Alex da Silva | Lightweight gevecht
Gilbert Burns vs. Aleksei Kunchenko | Welterweight gevecht
Veronica Macedo vs. Polyana Viana | Women's Flyweight gevechtREACTIES