next event
search
Ilias Ennahachi vs. Wang Wenfeng | ONE Official TrailerBron foto: ONE Championship

Ilias Ennahachi vs. Wang Wenfeng | ONE Official Trailer

Nov 14, 2019 ONE Kickboxing Flyweight Kampioen Ilias Ennahachi verdedigt zijn titel dit weekend in een rubber match aan Wang Wenfeng.
De Nederlandse-Marokkaan Ilias Ennahachi zal zijn ONE Kickboxing Flyweight titel voor het eerst verdedigen. Tweety maakte in augustus van dit jaar zijn ONE-debuut in een titelgevecht met Petchdam Petchyindee Academy. Via een derde ronde knock-out wist hij zich te kronen tot ONE-kampioen. Dit weekend treft hij de Chinese Wang Wenfeng in een rubber match op vijandig terrein, in China.



Rubber Match
Ennahachi zal Wenfeng voor de derde keer in zijn carrière ontmoeten. Tweety won de eerste ontmoeting via decision in Nederland.  Wenfeng won vervolgens de tweede ontmoeting via decision, in China. Alhoewel Ennahachi vindt dat hij die partij ook had gewonnen.

''Dit zal de derde keer zijn dat ik tegen hem vecht,'' aldus Ennahachi in gesprek met ONE. ''Ik won de eerste keer en ik vind dat ik de tweede keer ook won maar we waren bestolen. De derde keer is waar ik zal laten zien dat ik gewoon veel beter ben dan hem. Iedereen weet het, iedereen heeft het gezien. Deze keer zal ik mij niet inhouden.''

''Het maakt niet uit wie ik tegen kom want ik moet mijn titel verdedigen en zorgen dat die bij mij blijft. 'Wang, op 16 november zullen we voor de derde keer met elkaar vechten, maar deze keer zul je een andere Ilias zien.', Ik wil de mensen een beter gevecht laten zien, beter dan mijn laatste gevecht tegen Petchdam, zodat ik de kampioen blijf.''

ONE Championship: Age of Dragons
Naast Ennahachi zal ook de Nederlandse-Marokkaan Tarik Khbabez zijn opwachting maken dit weekend. Hij strijd tijdens de inauguratie van de ONE Kickboxing Light Heavyweight titel. Plus Jorina Baars zal haar ONE-debuut maken. Het evenement is vanaf 10.00u (ochtend red.) gratis te volgen via de ONE Championship App of via hun YouTube pagina.



REACTIES