next event
search
Tarik Khbabez vs. Roman Kryklia | ONE Official TrailerBron foto: ONE Championship

Tarik Khbabez vs. Roman Kryklia | ONE Official Trailer

Nov 14, 2019 De Nederlandse-Marokkaan Tarik Khbabez strijd dit weekend tijdens de inauguratie van de ONE Kickboxing Light Heavyweight titel met Roman Kryklia.
De Nederlandse-Marokkaan Tarik Khbabez strijd dit weekend tijdens de inauguratie van de ONE Kickboxing Light Heavyweight titel. Hij ontmoet Roman Kryklia in het Co-Main Event van ONE Championship: Age of Dragons, in Beijing, China. The Tank beschikt over een perfecte ONE-record.

Rematch

Khbabez kwam Kryklia in 2015 tegen tijdens de SUPERKOMBAT Heavyweight World Grand Prix Finales, in Boekarest Roemenië. The Tank wist de overwinning toen naar zich toe te trekken via een decision. Kryklia is met een lengte van 200 cm maar liefst 16 centimeter groter dan Khbabez, maar dit is geen enkel probleem voor hem.

''Het was een toernooi en ik ontmoette hem in de finale,'' aldus Khbabez in gesprek met ONE. ''Zoals iedereen kon zien had ik gewonnen. Ik vocht hem zoals het moest en hield mij aan mijn game plan. Ik ben sindsdien gegroeid in ervaring en techniek, dit was te zien in mijn laatste gevechten. Ik heb de juiste mensen om mij heen en die weten wat goed is voor mij.''

''Ik ervaar geen moeite met iemand die groter is, Ik heb tegen andere grote vechters gevochten. Mijn mijn agressieve stijl heb ik hem al eens verslagen en dat ga ik nu weer doen. Ik maak me geen zorgen om zijn sterke punten. Ik ben klaar om een oorlog te bezorgen. Ik kan de zwaktes in zijn arsenaal zien en dat is iets dat iedereen zal zien op 16 november.

Bekroning
Het winnen van de ONE Kickboxing Light Heavyweight titel zal een bekroning worden voor zijn harde werk en toewijding. Het is een droom die uitkomt voor de 27-jarige Khbabez.

''Eindelijk, het is een droom die uitkomt. Ik heb hier zo hard voor getraind en nu is het tijd om te laten zien dat ik de beste ben. Ik breng altijd wat de fans willen en waar ze opwachten. Ik breng een oorlog naar de ring en daar houden fans van. Het winnen van de Wereldtitel zal een bekroning zijn van mijn harde werk en toewijding. Het is alles waarop ik mij focus. Ik zal de wereld laten zien dat ik de beste light heavyweight kampioen ben.''

ONE Championship: Age of Dragons
Naast Khbabez zal ook de Nederlandse-Marokkaan Ilias Ennahachi zijn opwachting maken dit weekend. Hij verdedigt zijn ONE Kickboxing Flyweight titel voor de eerste keer. Plus Jorina Baars zal haar ONE-debuut maken. Het evenement is vanaf 10.00u (ochtend red.) gratis te volgen via de ONE Championship App of via hun YouTube pagina.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk